Wat ze achterliet

Wat ze achterliet - Ellen Marie Wiseman | Fthsonline.com

...ers van Kristin Hannah en Jenna Blum: Wat ze achterliet van Ellen Marie Wiseman is een ontroerende roman over een moeder die zich opoffert voor haar dochter ... Recensie Wat ze achterliet, Ellen Marie Wiseman - ONLY BY ME ... . Tien jaar geleden schoot Izzy Stones moeder haar vader dood in zijn slaap. De Wat ze achterliet is een uitzonderlijk indringend verhaal waar je als lezer meteen verslaafd aan kunt raken. Ellen Marie Wiseman heeft de gave om haar karakters (en met name Clara) dermate sterk neer te zetten dat je onmiddellijk met ze meevoelt, daarnaast schrijft Wiseman uitermate beeldend en stelt je daardoor in staat situaties te visualiseren. Ellen Marie Wiseman: Wat ze achterliet. Door de vondst van een oud dagboek zullen de levens van twee vrouwen nooit meer hetzelfde zijn Zelfs de meest ondr ... Wat ze achterliet - Ellen Marie Wiseman - 9789029725309 ... ... . Ellen Marie Wiseman: Wat ze achterliet. Door de vondst van een oud dagboek zullen de levens van twee vrouwen nooit meer hetzelfde zijn Zelfs de meest ondraaglijke dingen in het leven zijn niet bestand tegen liefde - voor een ander en voor jezelf 'Wat ze achterliet' door Ellen Marie Wiseman - Onze prijs: €21,99 - Vandaag voor 21:00 uur besteld, morgen in huisGratis verzending. Wat ze achterliet | ISBN 9789029725309 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Beschrijving. Voor de liefhebbers van Kristin Hannah en Jenna Blum: Wat ze achterliet van Ellen Marie Wiseman is een ontroerende roman over een moeder die zich opoffert voor haar dochter. Tien jaar geleden schoot Izzy Stones moeder haar vader dood in zijn slaap. De inmiddels zeventienjarige Izzy weigert haar moeder op te zoeken in de gevangenis en laat haar brieven ongeopend. oor de liefhebbers van Kristin Hannah en Jenna Blum: 'Wat ze achterliet' van Ellen Marie Wiseman is een ontroerende roman over een moeder die zich opoffert voor haar dochter. Tien jaar geleden schoot Izzy Stones moeder haar vader dood in zijn slaap. De inmiddels zeventienjarige Izzy weigert haar moeder op te zoeken in de gevangenis en laat haar brieven ongeopend. Haar pleegouders werken in een ... Wat ze achterliet. Leen deze versie. Uitgever Dedicon, Grave Verschenen 2016 Kenmerken 1 daisy-rom (13 uur, 22 minuten) (vrouwenstem), 12 cm, geluid Aantekening vertaald uit het Enge...

INFORMATIE

AUTEUR
Ellen Marie Wiseman
DIMENSIE
4,79 MB
BESTANDSNAAM
Wat ze achterliet.pdf

OMSCHRIJVING

Voor de liefhebbers van Kristin Hannah en Jenna Blum: "Wat ze achterliet' van Ellen Marie Wiseman is een ontroerende roman over een moeder die zich opoffert voor haar dochter. Tien jaar geleden schoot Izzy Stones moeder haar vader dood in zijn slaap. De inmiddels zeventienjarige Izzy weigert haar moeder op te zoeken in de gevangenis en laat haar brieven ongeopend. Haar pleegouders werken in een lokaal museum en vragen haar hulp bij het catalogiseren van voorwerpen die gevonden zijn op de zolder van een al lang geleden gesloten staatsinrichting. Daar, te midden van stapels achtergelaten bezittingen, vindt Izzy een oud dagboek.In 1929 voelt de achttienjarige Clara Cartwright zich gevangen tussen haar strenge ouders en haar liefde voor een Italiaanse immigrant. Ze wijst een gearrangeerd huwelijk af en haar woedende vader stuurt haar naar een deftig tehuis voor psychische patiënten. Maar als hij zijn fortuin verliest in de Beurskrach, wordt Clara overgeplaatst naar een eenvoudige staatsinrichting. Clara's levensverhaal opent Izzy's hart: wat is de werkelijke reden achter de bizarre daad van haar moeder? Naast haar parttime baan als boekhouder besloot Ellen Marie Wiseman haar hart te volgen en met schrijven te beginnen. Haar droom kwam uit met het verschijnen van "De pruimenboom', dat in Nederland lovend werd ontvangen.

Wil je het boek lezen?Wat ze achterliet in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Ellen Marie Wiseman. Lezen Wat ze achterliet Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN