YOUCAT

YOUCAT - Oostenrijkse Bisschoppenconferentie | Fthsonline.com

...e & contact Snel regelen in je account. Volg je bestelling, betaal facturen of retourneer een artikel ... YouCat | Kerk in Nood ... . Heb je ons nodig? We ... YOUCAT, DOCAT, YOUCAT para niños...: Enseñanza de la Iglesia de forma sencilla, de diseño atractivo y aprobada oficialmente. Materiales de estudio gratuitos. Youcat voor kids is een moderne, hippe kennismaking met het geloof voor kinderen in de leeftijd van 8-13 jaar (maar je kunt deze zeker ook voor jongere kinderen gebruiken).De opzet van YouCat voor kids is dat er in vraag & antwoord-vorm (maar liefst 159!) allerlei geloofs ... YOUCAT - ignatius.com ... .De opzet van YouCat voor kids is dat er in vraag & antwoord-vorm (maar liefst 159!) allerlei geloofszaken aan bod komen. YouCat voor Kids is de nieuwste uitgave uit de succesvolle YouCat-serie. Eerder verschenen het YouCat-geloofsboek voor jongeren en de YouCat jongerenbijbel. De YouCat voor Kids is een katholieke catechismus voor kinderen en hun ouders. Het is net als de andere boeken uit de YouCat-serie op een aantrekkelijke. eigentijdse wijze vorm gegeven. YOUCAT will likely become the "go-to" place for young people to learn the truth about the Catholic faith. ORDER THE BOOK. Also available: Spanish version, DOCAT, Youth Prayer Book, Study Guide, and Confirmation Student Book and Leader Handbook. Special bulk discount pricing: 100+ copies - 25% discount off the retail price Youcat Alexander von Lengerke. Een team van 70 deskundigen heeft een toegankelijke Bijbel voor jongeren samengesteld. Elk Bijbelboek wordt kort ingeleid. Een uitgekiende selectie van de meest relevante teksten uit het Oude en Nieuwe Testament maken deze uitgave tot een handzame Bijbel. De Bijbelteksten - uit de Willibrordvertaling - zijn voorzien van uitleg en bevatten ook verwijzingen naar de ... Bestel Youcat van Alexander von Lengerke. Gratis verzending vanaf €19,95 14 d...

INFORMATIE

AUTEUR
Oostenrijkse Bisschoppenconferentie
DIMENSIE
9,69 MB
BESTANDSNAAM
YOUCAT.pdf

OMSCHRIJVING

De nieuwe jeugdcatechismus voor de Wereldjongerendagen 2011;;;Deze jeugdcatechismus stelt de rijkdom van het geloof op een aantrekkelijke en begrijpelijke manier voor aan jongeren. Deze nieuwe jeugdcatechismus van de katholieke kerk is een publicatie waaraan pedagogen, theologen, religieuzen én jongeren gedurende vier jaar hebben samengewerkt. De taal en de kleurenillustraties zullen al wie jong van hart is aanspreken. Dit boek verschijnt naar aanleiding van de Wereldjongerendagen in Madrid in augustus 2011. Meer dan 700.000 jongeren zullen eraan deel nemen. Deze uitgave wil jongeren helpen om hun geloof beter te verwoorden en beleven. Deze uitgave geniet de steun van de Belgische en Nederlandse bisschoppenconferentie en kwam mede tot stand dankzij de Oostenrijkse kardinaal Schönborn.

Wil je het boek lezen?YOUCAT in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Oostenrijkse Bisschoppenconferentie. Lezen YOUCAT Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN