Jeugdrecht Begrepen

Jeugdrecht Begrepen - Lydia Janssen | Fthsonline.com

...nt direct de vraagprijs betalen. Of je doet een bod en gaat in onderhandeling met een van de verkopers van Recht begrepen - Jeugdrecht begrepen ... Jeugdrecht begrepen | Boom Uitgevers Den Haag ... . Oefenvragen Jeugdrecht - 'Jeugdrecht begrepen' en andere tentamens voor Jeugdrecht, Pedagogiek. 47 oefenvragen gegeven door de docent, ze zijn representatief voor de vragen in het tentamen. Dit zijn oefenvragen die gekoppeld zijn aan het boek Je... Samenvatting studieboek Jeugdrecht begrepen van Mr. Lydia Janssen - ISBN: 9789089749949 Druk: 4 Uitgavejaar: 2014 samenvatting jeugdrecht begrepen: hoofdstuk inleiding recht: omschrijving en do ... Samenvatting Jeugdrecht begrepen - Stuvia ... . Lydia Janssen - ISBN: 9789089749949 Druk: 4 Uitgavejaar: 2014 samenvatting jeugdrecht begrepen: hoofdstuk inleiding recht: omschrijving en doel: de inhoud van het recht wordt door de politiek bepaald en verschilt Jeugdrecht begrepen maakt de lezer in toegankelijke taal en op een praktische manier vertrouwd met de hoofdlijnen van het jeugdrecht en wil praktische juridische ondersteuning bieden aan (aanstaande) beroepskrachten die met jeugdigen te maken hebben. Jeugdrecht begrepen maakt de lezer in toegankelijke taal en op een praktische manier vertrouwd met de hoofdlijnen van het jeugdrecht en wil praktische juridische ondersteuning bieden aan (aanstaande) beroepskrachten die met jeugdigen te maken hebben. Het boek bestaat uit vier delen. Lydia Janssen, Jeugdrecht begrepen. Den Haag: Boom, 2015. Ook latere drukken zijn goed, deze hebben ook dezelfde hoofdstukken. Van de Jeugdzorgacademie ontvang je: Lam E., Huitema J., Ouderschapswijzer (wordt door de JA opgestuurd) Docent: Esther Lam is advocaat bij Suez Lydia Janssen | Jeugdrecht begrepen | Boom Juridische uitgevers. Home; Studenten; Docenten › Home > Login > Account aanmaken > Account aangemaakt Home > Login > Account aanmaken > Account aangemaakt Jeugdrecht begrepen maakt de lezer in toegankelijke taal en op een praktische manier vertrouwd met de hoofdlijnen van het jeugdrecht en wil praktische juridische ondersteuning bieden aan (aanstaande) beroepskrachten die met jeugdigen te maken hebben. Het boek bestaat uit vier delen. Deel 1 beschrijft het personenen familierecht. Jeugdrecht begrepen en andere samenvattingen voor Jeugd en familierecht , Pedagogiek. Samenvatting van de hoofdstukken 1, 10,11,12,13 en 14. Boek: jeugdrecht begrepen van Lydia Janssen . Jeugdrecht begrepen. 9789462903883. Boek is nog helemaal nieuw. Nog nooit gebruikt isbn: 978 94 6290 388 3 boek gaat weg wegens bijna klaar met studie....

INFORMATIE

AUTEUR
Lydia Janssen
DIMENSIE
3,82 MB
BESTANDSNAAM
Jeugdrecht Begrepen.pdf

OMSCHRIJVING

Jeugdrecht begrepen maakt de lezer in toegankelijke taal en op een praktische manier vertrouwd met de hoofdlijnen van het jeugdrecht en wil praktische juridische ondersteuning bieden aan (aanstaande) beroepskrachten die met jeugdigen te maken hebben. Het boek is geschreven voor mbo en hbo-studenten die het vak jeugdrecht in hun opleiding volgen en voor maatschappelijk werkers en anderen die in de praktijk met het jeugdrecht te maken hebben. Het boek bestaat uit vier delen. Deel 1 beschrijft het personen- en familierecht. Deel 2 schetst het jeugdstrafrecht, inclusief het in 2014 ingevoerde nieuwe adolescentenstraffenstelsel. Deel 3 beschrijft de organisatie van de jeugdhulp in de Jeugdwet en deel 4 schetst een aantal hoofdlijnen van het Internationaal Verdrag voor de Rechten. De website www.jeugdrechtbegrepen.nl biedt naast toetsmateriaal een grote hoeveelheid casus, aan de hand waarvan de stof in de onderwijspraktijk geoefend kan worden.

Wil je het boek lezen?Jeugdrecht Begrepen in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Lydia Janssen. Lezen Jeugdrecht Begrepen Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN