Over de dijken

Over de dijken - Coen Teulings | Fthsonline.com

...itgever: Prometheus Over het boek: Tien jaar geleden ging Lehman Brothers failliet ... Nederland is een dijkenland, maar de dijken zijn véél te ... ... . Amper een jaar later stortte Griekenland het europroject in crisis. Terwijl de wereldeconomie op de rand van deflatie balanceerde, zochten economen op de tast naar een uitweg. Centrale banken […] Over ons Admin 2019-06-06T13:17:53+00:00. Harald Hoffmann Agrarisch Vastgoed Adviseur. ... Om mij toch te blijven ontwikkelen en uit te dagen, en ik ook het agrarische wereldje mistte, ben ik bij De Dijken terecht gekomen waar ik nu met veel plezier mijn collega's ondersteun. 0227-510694. [email protected] Pieter Schuit Dijken is oorspronkelijk een bo ... Over de dijken - Coen Teulings - (ISBN: 9789044638127 ... ... . 0227-510694. [email protected] Pieter Schuit Dijken is oorspronkelijk een boerenstreek met enige opvaarten naar het Koevordermeer. Oppervlakkig gezien lijkt het een buurtschap of gehucht van Langweer, maar oude kaarten laten zien dat de historie van het oude streekdorp wel wat ingewikkelder moet zijn geweest.. Dijken heeft al lang een eigen dorpsgebied, dat zich volgens W.T. van der Leij van oorsprong uitstrekte tot aan de westkant van ... 'Over de dijken' door Coen Teulings - Onze prijs: €21,99 - Op werkdagen voor 21:00 uur besteld, volgende dag in huis De Dijken kan u hier antwoorden op geven en denkt graag met u mee. Top object Dit top-objec...

INFORMATIE

AUTEUR
Coen Teulings
DIMENSIE
3,90 MB
BESTANDSNAAM
Over de dijken.pdf

OMSCHRIJVING

Tien jaar geleden ging Lehman Brothers failliet. Amper een jaar later stortte Griekenland het europroject in crisis. Terwijl de wereldeconomie op de rand van deflatie balanceerde, zochten economen op de tast naar een uitweg. Centrale banken werden gedwongen tot radicale en omstreden maatregelen. Net zoals in de jaren dertig daalde het vertrouwen in de politiek tot een dieptepunt. Het wantrouwen tussen Noord- en Zuid-Europa vierde hoogtij. Engeland koos voor Brexit en Amerika voor Trump. Inmiddels is ook de handelsoorlog een realiteit.De financiële crisis heeft ons wereldbeeld voorgoed veranderd. Financiële markten vormen in onze ogen meer dan ooit een gevaarlijk monster dat getemd moet worden. En bestaande bondgenootschappen zijn plotseling minder vanzelfsprekend. Onze diagnose is echter troebel en inconsistent. In deze nieuwe, risicovolle wereld moet Nederland over de eigen dijken kijken om zijn positie opnieuw te bepalen. Coen Teulings maakt een haarscherpe analyse van het afgelopen decennium.Coen Teulings (1958) was tijdens beide crises directeur van het Centraal Planbureau. Hij was nadien hoogleraar aan de Universiteit van Cambridge en is thans universiteitshoogleraar aan de Universiteit Utrecht.

Wil je het boek lezen?Over de dijken in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Coen Teulings. Lezen Over de dijken Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN