Wat hij mij zei

Wat hij mij zei - Anja Feliers | Fthsonline.com

...neer haar echtgenoot... Wat hij mij zei. Op een kille lentedag gebeurt het ondenkbare voor Caro Westerhof: haar gezin blijft verwoest achter wanneer haar echtgenoot sterft en één van hun kinderen spoorloos verdwijnt ... 'Hij zei altijd dat hij het deed omdat hij van me hield' - NRC ... . Onmacht neemt haar leven over, maar onverwacht maakt het verdriet ook nieuwe krachten in haar los.Caro leert contact te leggen met haar verloren liefde over de grenzen van de dood heen. Wat hij mij zei book. Read 18 reviews from the world's largest community for readers. Op een warme zomerdag gebeurt het ondenkbare voor Caro Westerhof: h... Wat hij mij zei had kunnen eindigen op pagina 266. Dat zou ... Wat hij mij zei - Anja Feliers ... . Wat hij mij zei book. Read 18 reviews from the world's largest community for readers. Op een warme zomerdag gebeurt het ondenkbare voor Caro Westerhof: h... Wat hij mij zei had kunnen eindigen op pagina 266. Dat zou een mooi afgeronde thriller hebben opgeleverd. Maar er komt dan nog een slotscène achteraan die weinig toevoegt aan het boek. Heel jammer. Conclusie: aardige thriller, maar meer ook niet. Wat hij mij zei is gewaardeerd met ∗∗ ∗∗∗ (goed). Recensie van Fons van Riet. Wat hij ... Zei i...

INFORMATIE

AUTEUR
Anja Feliers
DIMENSIE
7,34 MB
BESTANDSNAAM
Wat hij mij zei.pdf

OMSCHRIJVING

Op een warme zomerdag gebeurt het ondenkbare voor Caro Westerhof: haar gezin blijft verwoest achter wanneer haar echtgenoot sterft en een van hun kinderen spoorloos verdwijnt. Onmacht neemt haar leven over, maar onverwacht maakt het verdriet ook nieuwe krachten in haar los. Caro leert contact te leggen met haar verloren liefde over de grenzen van de dood heen. Maar kan ze vermijden dat haar zoektocht als medium ook andere familiegeheimen blootlegt?

Wil je het boek lezen?Wat hij mij zei in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Anja Feliers. Lezen Wat hij mij zei Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN