Cloud Inc.

Cloud Inc. - Rob Hart | Fthsonline.com

...gives detailed insights into usage and spend, enabling the business to deliver the right services at the right time ... CloudIO Inc Mission Statement, Employees and Hiring | LinkedIn ... . By mapping metered usage and cost data with organizational information, customers get instant analytics to optimize cloud investments for business value. Cloud IT Inc., Quezon City, Philippines. 390 likes · 2 talking about this. CloudIT Inc is a training center that delivers latest technology, agency specific trainings, career development programs,... The cloud is made up of physical locations that house software, hardware, and services that run on the internet ... INK Portal ... ... The cloud is made up of physical locations that house software, hardware, and services that run on the internet (the cloud) as opposed to running locally on your device. CloudBees is a provider of continuous delivery software services. Initially, CloudBees provided a platform as a service (PaaS) to build, run, and manage web applications. CloudBees supported the entire application life-cycle from development to deployment. Sacha Labourey founded the company in early 2010, and investors include Matrix Partners, Lightspeed Venture Partners and Verizon Ventures. Safe Cloud, Inc . Safe Cloud, Inc Ik zie als nadeel dat ik dan niet één kant op kan backuppen, maar alleen kan synchroniseren. Ik heb dat in ieder geval niet gevonden. Er is een zeer goede backup optie beschikbaar in de vorm van Goodsync (OOK GRATIS)! Taak middels WebDAV aan te maken. Selecteer de te backuppen bestanden/mappen en de bestemmingsmap in je Stack Cloud....

INFORMATIE

AUTEUR
Rob Hart
DIMENSIE
3,96 MB
BESTANDSNAAM
Cloud Inc..pdf

OMSCHRIJVING

Paxton had nooit gedacht dat hij voor Cloud zou werken, het gigantische techbedrijf dat een groot deel van de Amerikaanse economie heeft opgeslokt. Laat staan dat hij zou gaan wonen in een van de enorme woon-werkcomplexen van het bedrijf. Maar vergeleken met wat er buiten het bedrijf nog over is, is het eentonige leven in de amusementshallen, open kantoren en enorme pakhuizen eigenlijk zo slecht nog niet. Het is beter dan het alternatief.Zinnia had nooit gedacht dat ze Cloud zou infiltreren. Maar nu is ze undercover, binnen de muren, en riskeert ze alles om de duistere geheimen van het bedrijf aan het licht te brengen. En Paxton, met zijn alledaagse verwachtingen en angsten? Hij zou de perfecte pion zijn. Als ze bereid is om hem te offeren. Als de waarheid over Cloud Corporation aan het licht komt, moet Zinnia alles inzetten op een wanhopige gok, die hun beide levens op het spel zet. Het dwingt Paxton om zijn zorgvuldig opgebouwde leven in twijfel te trekken. Samen zullen ze ontdekken hoe ver het bedrijf bereid is te gaan... om de wereld te verbeteren.

Wil je het boek lezen?Cloud Inc. in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Rob Hart. Lezen Cloud Inc. Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN