De laatste verhalenweefster

De laatste verhalenweefster - Marita Coppes | Fthsonline.com

...tenissen in de voorouderlijnen op het NU ... Het is nauwelijks voorstelbaar dat 'De laatste ... ... . De laatste verhalenweefster. De laatste verhalenweefster van Marita Coppes is een gelaagde familieroman met magisch-realistische elementen. Wiens verhaal leef je en is het lot niet simpelweg een zich herhalende familiegeschiedenis? Kate Baker is advocaat bij T-Petrol, de oliemaatschappij in Guatemala waarvan haar vader directeur is. Als hij overlijdt ontdekt ze dat hij tijdens de burgeroorlog ... De laatste verhalenweefster van Mari ... De laatste verhalenweefster - Home | Facebook ... ... De laatste verhalenweefster van Marita Coppes is een gelaagde familieroman met magisch-realistische elementen. Wiens verhaal leef je en is het lot niet simpelweg een zich herhalende familiegeschiedenis? Kate Baker is advocaat bij T-Petrol, de oliemaatschappij in Guatemala waarvan haar vader directeur is. De laatste verhalenweefster getipt in België. Citaat: " Na al die jaren van eenzaam overleven, zonder familie, zonder dorpsgenoten met wie ik ben groot geworden, is de geur van mijn zoon, die ik opsnuif als ik hem vasthoud, een medicijn.'" De laatste verhalenweefster van Marita Coppes is een gelaagde familieroman met magisch-realistische elementen. Wiens verhaal leef je en is het lot niet simpelweg een zich herhalende familiegeschiedenis? Kate Baker is advocaat bij T-Petrol, de oliemaatschappij in Guatemala waarvan haar vader directeur is. 'De laatste verhalenweefster' van Marita Coppes kent Kate Baker als hoofdpersonage. Kate is advocate bij T-Petrol, de oliemaatschappij van haar vader in Guatemala. Wanneer Kate's vader komt te overlijden wordt Kate geconfronteerd met het schokkende feit dat haar vader opdracht gaf voor de totale vernietiging van het Maya-dorp El Sede de Ixchel en al haar […] Het boek De laatste verhalenweefster vertelt het verhaal van Kate Baker. Zij is advocaat bij T-Petrol, de oliemaatschappij van haar vader. Als haar vader overlijdt, ontdekt zij dat T-Petrol en dus haar vader, opdracht heeft gegeven voor het we...

INFORMATIE

AUTEUR
Marita Coppes
DIMENSIE
9,88 MB
BESTANDSNAAM
De laatste verhalenweefster.pdf

OMSCHRIJVING

De laatste verhalenweefster van Marita Coppes is een gelaagde familieroman met magisch-realistische elementen. Wiens verhaal leef je en is het lot niet simpelweg een zich herhalende familiegeschiedenis? Kate Baker is advocaat bij T-Petrol, de oliemaatschappij in Guatemala waarvan haar vader directeur is. Als hij overlijdt ontdekt ze dat hij tijdens de burgeroorlog opdracht heeft gegeven een Maya-dorp uit te roeien om olieboringen op die plaats mogelijk te maken. Dat dorp, El Sede de Ixchel, heeft generaties lang vermaarde verhalenweefsters voortgebracht, en Kate's geliefde nanny Calixta was een van hen. De druk om de rijke traditie van de verhalenweefsters voort te zetten komt bij Kate te liggen. Voor de lezers van Laura Esquivel en Isabel Allende.

Wil je het boek lezen?De laatste verhalenweefster in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Marita Coppes. Lezen De laatste verhalenweefster Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN