Een plek voor ons

Een plek voor ons - Fatima Farheen Mirza | Fthsonline.com

...tig, avontuurlijk, met een lach en traan ... Ons dorpje Overeind; een betere plek op een klein stukje aarde ... . Uitgeverij Jongbloed 200 blz. €20,-Fatima Farheen Mirza: Een plek voor ons in hedendaagse spelling: oord, plaats, plek. Oord — plaats — plek. Oord heeft de ruimste, plek de minst ruime beteekenis.Oord doet aan eene minder nauwkeurig begrensde ruimte denken, die van eenige uitgestrektheid is.Plaats is een bepaald gedeelte der ruimte of oppervlakte, terwijl plek hiermede nog het denkbeeld van niet uitgestrekt verbindt.In alle oorden der wereld kan de Europe ... De Performance Factory: een plek voor talentontwikkeling ... ... .In alle oorden der wereld kan de Europeaan leven. Voor criminele asielzoekers is ons land een plek waar ze lekker tekeer kunnen gaan. COLUMN Özcan Akyol schrijft drie keer per week over wat hem bezighoudt. Een plek voor ons | ISBN 9789056726256 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. De zevendaagse innovatieweek DORP, die normaal gesproken jaarlijks plaatsvindt op het festivalterrein van Welcome to the Village, krijgt dit jaar een plek binnen ons festival! Nu Welcome to the Village dit jaar helaas niet kan plaatsvinden, ontvangen we DORP in november met open armen....

INFORMATIE

AUTEUR
Fatima Farheen Mirza
DIMENSIE
9,21 MB
BESTANDSNAAM
Een plek voor ons.pdf

OMSCHRIJVING

Wanneer Amar, de jongste zoon, na drie jaar stilte terugkeert om bij het huwelijk van zijn oudere zus Hadia te zijn, wordt zijn Indiaas-Amerikaanse familie geconfronteerd met het verleden. Waarom liep Amar van huis weg? En wat betekent het dat hij nu terug is?Aan de hand van hun herinneringen ontstaat het prachtige, hartverscheurende verhaal van deze familie. Tariq en Layla, de ouders, zoeken naar de juiste balans tussen discipline en geduld bij het overbrengen van hun tradities en geloof aan de kinderen. Hadia, Huda en Amar proberen juist hun eigen pad te bewandelen, waarbij ze moeten manoeuvreren tussen hun eigen dromen en de verlangens van hun ouders.

Wil je het boek lezen?Een plek voor ons in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Fatima Farheen Mirza. Lezen Een plek voor ons Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN