Het exacte verhaal

Het exacte verhaal - Ionica Smeets | Fthsonline.com

...k willen maken voor een breed publiek. Ionica Smeets is wetenschapsjournalist en wiskundige ... Het verborgen verhaal tussen Mike Tyson en Brad Pitt ... ... . Het exacte verhaal is niet enkel relevant voor bèta's (exacte wetenschappers), maar voor alle wetenschappers die aan popularisering doen. Van de auteur begrijp ik dat het nu net de bèta's zijn die af en toe twijfelen aan het belang ervan, en dat net zij een duwtje in de rug nodig hebben. 12-jul-2016 - Deze pin is ontdekt door Anton Vanhoucke. Ontdek (en bewaar!) je eigen pins op Pinterest. 17-feb-2015 - Deze pin is ontdekt door Li ... Het exacte verhaal (9789057123931, Ionica Smeets ... ... . Ontdek (en bewaar!) je eigen pins op Pinterest. 17-feb-2015 - Deze pin is ontdekt door Little Snowflake. Ontdek (en bewaar!) je eigen pins op Pinterest. Het exacte verhaal book. Read 3 reviews from the world's largest community for readers. Als bètawetenschapper is het niet eenvoudig om je werk onder de a... Het bedrijf levert machines en automaten voor koffie, thee, frisdranken en snacks. MAAS plaatst en vult de machines, die overwegend staan bij bedrijven, instellingen, overheden, op stations en bij universiteiten. Van alle producten zijn koffie en thee misschien wel de belangrijkste producten in het duurzaamheidsbeleid van MAAS. Het exacte verhaal. 23 oktober 2018 | Minder dan een minuut leestijd . Een boek vol handvatten om ingewikkelde materie onder de aandacht te brengen van een breed publiek. Het dwaallicht is een novelle van Willem Elsschot (pseudoniem van Alfons De Ridder), waarin hoofdpersonage Frans Laarmans drie "Afghaanse" zeelui helpt met hun zoektocht naar de mysterieuze Maria Van Dam. Het verhaal speelt zich af in Antwerpen, de geboorteplaats van de auteur.De eerste druk verscheen in 1946. Het dwaallicht werd meteen ook het laatste werk in Elsschots oeuvre. Koop Het exacte verhaal (9789057123931) je van Smeets, Ionica Het exacte verhaal : wetenschapscommunicatie voor bèta's. toon extra info. Ionica Smeets. Auteur(s) Smeets, I. Uitgever: Amsterdam : Uitgeverij Nieuwezijds: Jaar van uitgave [2014] Pagina's: 208 pagina's illustraties: ISBN: 9789057123931(pbk) Op papier: Trefwoorden (cab) Fnac: wetenschapscommunicatie voor beta's, Het exacte verhaal, Ionica Smeets". Levering bij je thuis of in de winkel en -5% korting op alle boeken. Koop nieuw of tweedehands . Het exacte verhaal is een praktische gids voor bètawetenschappers, ingenieurs, redacteuren, voorlichters, docenten, en anderen die ingewikkelde concepten toegankelijk willen maken voor een breed publiek. Ionica Smeets is wetenschapsjournalist en wiskundige....

INFORMATIE

AUTEUR
Ionica Smeets
DIMENSIE
12,81 MB
BESTANDSNAAM
Het exacte verhaal.pdf

OMSCHRIJVING

Als bètawetenschapper is het niet eenvoudig om je werk onder de aandacht te brengen bij een groot publiek. Niet omdat exacte wetenschappen per se moeilijk zijn, maar omdat voor veel mensen Higgs-deeltjes en priemgetallen abstracter lijken dan oorlog en liefde. Hoe breng je de kern van je onderzoek over? Waar let je op bij de keuze van een onderwerp? Hoe schrijf je een aansprekend persbericht of een toegankelijk artikel voor de krant? Gebruik je metaforen en formules, of juist niet? Hoe bereid je een interview voor? Wat maakt je lezing inspirerend voor niet-vakgenoten?Ionica Smeets geeft tal van praktische tips en adviezen, aan de hand van haar eigen ervaringen én die van prominente wetenschappers en journalisten als Robbert Dijkgraaf, Rob van Hattum, Margriet van der Heijden, Diederik Jekel, Lieven Scheire, Govert Schilling en Freek Vonk.Het exacte verhaal is een praktische gids voor bètawetenschappers, ingenieurs, redacteuren, voorlichters, docenten, en anderen die ingewikkelde concepten toegankelijk willen maken voor een breed publiek.Ionica Smeets is wetenschapsjournalist en wiskundige. Ze schrijft columns (o.a. in de Volkskrant en New Scientist), geeft regelmatig voordrachten, en presenteerde verschillende tv-programma’s over wiskunde. Eerder verscheen van haar en Jeanine Daems bij Uitgeverij Nieuwezijds: Ik was altijd heel slecht in wiskunde.

Wil je het boek lezen?Het exacte verhaal in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Ionica Smeets. Lezen Het exacte verhaal Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN