Horen Lezen & Spelen deel 3 voor Klarinet (Boek met Cd)

Horen Lezen & Spelen deel 3 voor Klarinet (Boek met Cd) - Jaap Kastelein | Fthsonline.com

...strumenten vind je op Marktplaats. Ook klavecimbels, xylofoon en platenspelers worden aangeboden en gezocht ... Horen Lezen & Spelen deel 1 Klarinet bestellen online ... ... . Muziek en Instrumenten kopen of verkopen doe je via Marktplaats! Horen Lezen & Spelen deel 3 voor Klarinet (Boek met Cd) van Jaap Kastelein in de categorie Kunst en Fotografie | Nederlandstalig. Horen Lezen Spelen 1 Altsaxofoon €21,- Horen, lezen & spelen - de meest complete methode voor blazers - is verschenen voor dertien verschillende instrumenten in drie delen die geschikt zijn voor zowel groeps- als individueel onderwijs. Deze succesvolle methode is samengesteld volgens de hedendaagse normen en eisen van het muziekonderwijs e ... Vind horen lezen en spelen in Muziek en Instrumenten op ... ... . Deze succesvolle methode is samengesteld volgens de hedendaagse normen en eisen van het muziekonderwijs en de daarbij behorende examens. Compleet uitgave: alle 3 delen voor Klarinet in 1 boek met 4 CD's Componisten Jaap Kastelein en Michiel Oldenkamp Horen, Lezen & Spelen - de meest complete methode voor blazers - is verschenen voor dertien verschillende instrumenten in drie delen die geschikt zijn voor zowel groeps- als individueel onderwijs. Horen lezen & spelen klarinet 1 met originele cd boek in goede gebruikte staat op 2 paginas een aantekening weggehaald met typ Gebruikt Verzenden € 7,95 7 mei. '20 De lesmethode Horen, lezen & spelen, deel 2 voor klarinet vormt het logisch vervolg op deel 1. Deel 2 van deze reeks is, evenals deel 1 , opgesteld door Joop Boerstoel en Jaap Kastelein. En ook voor deel 2 is samengewerkt met een groot aantal bekende Nederlandse componisten zoals Jan en Jacob de Haan en Jan van der Roost. Deel 1 van de methode Horen, lezen & spelen voor klarinet heeft 56 pagina's van stevig wit papier. De tekst en de noten zijn zwart gedrukt. Als steunkleur wordt blauw gebruikt (onder andere ter verduidelijking van de aanwijzingen). Met play-along CD. Ook verkrijgbaar in deze serie / gerelateerde artikelen € 21,00 Horen Lezen & Spelen Deel 2 voor ...

INFORMATIE

AUTEUR
Jaap Kastelein
DIMENSIE
5,52 MB
BESTANDSNAAM
Horen Lezen & Spelen deel 3 voor Klarinet (Boek met Cd).pdf

OMSCHRIJVING

Horen, lezen & spelen - de meest complete methode voor blazers - is verschenen voor dertien verschillende instrumenten in drie delen die geschikt zijn voor zowel groeps- als individueel onderwijs!

Wil je het boek lezen?Horen Lezen & Spelen deel 3 voor Klarinet (Boek met Cd) in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Jaap Kastelein. Lezen Horen Lezen & Spelen deel 3 voor Klarinet (Boek met Cd) Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN