Jagersmaan

Jagersmaan - Jan Vantoortelboom | Fthsonline.com

... met groot stilistisch vernuft en bravoure zien waar de grenzen van de liefde van een ouder voor een kind liggen ... Jagersmaan - Chicklit.nl ... . Victor Vanheule moet zijn geboortedorp Elverdinge verlaten, door de armoede en de schande van een onwettelijke dochter, voor wie hij geen vader kan zijn. In 'Jagersmaan' laat Jan Vantoortelboom met groot stilistisch vernuft en bravoure zien waar de grenzen van de liefde van een ouder voor een kind liggen. Victor Vanheule moet zijn geboortedorp Elverdinge verlaten, door de armoede en de schande van een onwettelijke ... bol.com | Jagersmaan, Jan Vantoortelboom | 9789025454050 ... ... . Victor Vanheule moet zijn geboortedorp Elverdinge verlaten, door de armoede en de schande van een onwettelijke dochter, voor wie hij geen vader ... Deze maand kwam de nieuwste roman van Jan Vantoortelboom uit: Jagersmaan.Na het lezen van Meester Mitraillette en De man die haast had keek ik wel uit naar nieuw werk.. Victor Vanheule, de persoon die ook een rol speelt in Meester Mitraillette en De verzonken jongen, speelt in Jagersmaan de hoofdrol. In dit boek is hij net terug uit de loopgraven van De Eerste Wereldoorlog....

INFORMATIE

AUTEUR
Jan Vantoortelboom
DIMENSIE
8,40 MB
BESTANDSNAAM
Jagersmaan.pdf

OMSCHRIJVING

In "Jagersmaan' laat Jan Vantoortelboom met groot stilistisch vernuft en bravoure zien waar de grenzen van de liefde van een ouder voor een kind liggen. Victor Vanheule moet zijn geboortedorp Elverdinge verlaten, door de armoede en de schande van een onwettelijke dochter, voor wie hij geen vader kan zijn. Victor neemt de boot naar Amerika, maar spoelt aan in Ierland. Het is 1922: er woedt een burgeroorlog met een versplinterde Ierse Republikeinse Broederschap. In zijn poging een nieuw leven te beginnen, wordt Victor opnieuw dwarsgezeten. Als hij een jong meisje alleen aantreft na de executie van haar vader en ze beiden gevaar lopen, ontstaat er tussen hen een broze band die in stand gehouden wordt door een verbeten vertrouwen in hun redding.

Wil je het boek lezen?Jagersmaan in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Jan Vantoortelboom. Lezen Jagersmaan Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN