Kwantum ontrafeld

Kwantum ontrafeld - Frank Verstraete | Fthsonline.com

... En die zullen onze wereld grondig veranderen ... Beste Boeken Over Kwantumtheorie / Kwantumfysica [2020 ... ... . Kwantum ontrafeld 10 wonderlijke inzichten achter de technologie van de toekomst Frank Verstraete, Karel Van Acoleyen. Nederlands | Paperback € 21,99 + 43 punten . Pre-order nu, verschijnt op 17/11/2020. Eenvoudig bestellen. Veilig betalen. Gratis thuislevering vanaf € 20. Gratis ... Boeken over kwantumfysica lezen? Boeken over kwantumfysica koop je eenvoudig online bij bol.com Gratis retourneren 30 dagen bedenktijd S ... Broekhuis | Kwantum ontrafeld, Frank Verstraete ; Karel ... ... .com Gratis retourneren 30 dagen bedenktijd Snel in huis Kwantum ontrafeld door Frank Verstraete; Karel Van Acoleyen, EAN 9789401466912. Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer ... Kwantum, het is een van de taaiste theoretische hoofdbrekers in de geschiedenis van de wetenschap. Maar stilaan staan de eerste praktische toepassingen voor de deur. En die zullen onze wereld grondig veranderen. Kwantumcomputers,... Kwantum ontrafeld; Verkocht . ISBN 9789401466912 Uitgever Lannoo Druk vanaf 1e Verschenen 20-11-2020 Taal Nederlands Bladzijden 224 pp. Bindwijze Paperback Rubriek Sociologie. Kwantum ontrafeld Frank Verstraete ; Karel Van Acoleyen 10 wonderlijke inzichten achter de technologie van de toekomst. Kwantum, het is een van de taaiste ... Kwantum ontrafeld. Kwantum, het is een van de taaiste theoretische hoofdbrekers in de geschiedenis van de wetenschap. Maar stilaan staan de eerste praktische toepassingen voor de deur. En die zullen onze wereld grondig veranderen.Kwantumcomputers, bijvoorbeeld, zullen in enkele ...

INFORMATIE

AUTEUR
Frank Verstraete
DIMENSIE
5,69 MB
BESTANDSNAAM
Kwantum ontrafeld.pdf

OMSCHRIJVING

Kwantum, het is een van de taaiste theoretische hoofdbrekers in de geschiedenis van de wetenschap. Maar stilaan staan de eerste praktische toepassingen voor de deur. En die zullen onze wereld grondig veranderen.Kwantumcomputers, bijvoorbeeld, zullen in enkele minuten berekeningen uitvoeren waar klassieke computers duizenden jaren voor nodig zouden hebben. Chemische processen, de ontwikkeling van nieuwe geneesmiddelen, het ontdekken van het mechanisme achter hoge temperatuur supergeleiders: de mogelijkheden zijn eindeloos.Topfysici Frank Verstraete en Karel Van Acoleyen willen voor het brede publiek de deur openen naar deze fascinerende wereld. In dit boek leggen ze in duidelijke taal uit wat de fundamenten zijn van de digitale revolutie van de toekomst, en hoe kwantum ons kan helpen om de werkelijkheid te begrijpen. Daarnaast gidsen ze ons langs de fantastische praktische toepassingen ervan.

Wil je het boek lezen?Kwantum ontrafeld in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Frank Verstraete. Lezen Kwantum ontrafeld Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN