Van alle dingen los. Het leven van J.C. Bloem

Van alle dingen los. Het leven van J.C. Bloem - Bart Slijper | Fthsonline.com

...ijke succes van zijn boek over het leven van J ... J.C. Bloem - Literatuurmuseum ... .C. Bloem, Van alle dingen los, dat in 2007 uitkwam en naar ik meen zojuist de negentiende druk beleefde. Van alle dingen los het leven van J.C. Bloem. Bart Slijper. Beoordeel dit boek als eerste! Recensies. Gekartonneerd Tweedehands vanaf € 21,50. Zet op verlanglijst. Omschrijving. J.C. Bloem (1887-1966) was een van de belangrijkste Nederlandse dichters van de twintigste eeuw en bovendien een kleurrijke figuur. Www.boekwinkeltjes.nl tweedehands boek, Slij ... J.C. Bloem - Wikipedia ... . Www.boekwinkeltjes.nl tweedehands boek, Slijper, Bart - Van alle dingen los / het leven van J.C. Bloem Alle J.C. Bloem citaten, wijsheden, quotes en uitspraken vindt u altijd en alleen op citaten.net: 34 gevonden (pagina 3) Van alle dingen los (e-Book) het leven van J.C. Bloem. Prijs: € 9,49: Download direct dit e-Book Hij was een lapzwans om lief te hebben [Review of: B. Slijper. Van alle dingen los. Het leven van J.C. Bloem]. / Kieft, E.M. In: NRC Handelsblad, No. 1 juni, 2007. Research output: Contribution to journal/periodical › Book/Film/Article review › Popularizing Documents. 00_titelblad.pdf. Final publisher's version, 13 KB, PDF document. 00a_iinhoudsopgave.pdf. Final publisher's version, 11 KB, PDF document. 01_hoofdstuk_1 ......

INFORMATIE

AUTEUR
Bart Slijper
DIMENSIE
8,34 MB
BESTANDSNAAM
Van alle dingen los. Het leven van J.C. Bloem.pdf

OMSCHRIJVING

J.C. Bloem (1887-1966) is een van de meest gelezen en geliefde dichters van Nederland. Zijn werk is door de jaren heen levend gebleven en zijn bekendste gedichten worden nog veelvuldig aangehaald. In het dagelijks leven was Bloem een wonderlijke figuur die door zijn legendarische luiheid altijd in de grootste problemen zat. En wanneer hij toch eens een stap vooruit dacht te zetten, bleek dat steevast een achteruitgang.Bloem was zich bij alles wat hij deed - en dus vooral niet deed - bewust van de zinloosheid van onze daadkracht, waarbij het duister van de dood elke dag dichterbij komt. Het inspirerende van zijn 'luiheid' is dat er één ding was waarvoor hij zich wél inzette: voor de tragiek van het leven zocht en vond hij woorden, die nog altijd duizenden lezers bezielen en troosten.Bart Slijper zit Bloem in Van alle dingen los zo dicht op de huid dat de lezer diens misère en angsten van dag tot dag kan meevoelen. Zo wordt glashelder hoezeer Bloems poëzie verweven is met zijn leven.

Wil je het boek lezen?Van alle dingen los. Het leven van J.C. Bloem in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Bart Slijper. Lezen Van alle dingen los. Het leven van J.C. Bloem Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN