Het Caribische kookboek

Het Caribische kookboek - Helmi Smeulders | Fthsonline.com

...iasme spatte er vanaf: London Loy heeft zijn eerste kookboek! Op het moment dat wij elkaar spreken heeft hij net de dummy van zijn boek in handen gehad ... Mijn recepten van London Loy is een soort autobiografisch ... ... . Mijn recepten van London Loy is niet alleen een kookboek, maar ook een klein kijkje in het leven van deze familieman. De pokebowl kennen we nu wel, probeer daarom eens deze gezonde bowl met quinoa, bakbanaan en bonen. Kook de quina gaar volgens de verpakking en een pan met water met een snufje zout. Schil de bakbanaan en snijd de banaan in plakjes. Verhit een flinke scheut zonnebloemolie in een pannetje en bak de ... Recept voor Caribische zuurko ... bol.com | Modern Caribbean Flavors, Helmi Smeulders ... ... . Schil de bakbanaan en snijd de banaan in plakjes. Verhit een flinke scheut zonnebloemolie in een pannetje en bak de ... Recept voor Caribische zuurkool. Je vindt het recept voor deze heerlijke Caribische zuurkool in ons nieuwe kookboek 'de complete Antilliaanse keuken'. Het is trouwens één van de gerechten die een paginagrote foto heeft gekregen, omdat het er zo lekker uitziet! In het boek vind je echt álle recepten uit de keuken van Aruba, Bonaire en ... Het nieuwe Caribisch kookboek Modern Caribbean Flavors is klaar. De boeken zijn gedrukt en onderweg naar Curaçao. Natuurlijk hebben we er ook een aantal hier achter gehouden die we verkopen via de webshop (het zijn maar 200 stuks, dus als je er een wilt wees er snel bij… je kunt het boek hier vast bestellen)....

INFORMATIE

AUTEUR
Helmi Smeulders
DIMENSIE
12,51 MB
BESTANDSNAAM
Het Caribische kookboek.pdf

OMSCHRIJVING

'Helmi Smeulders tilt de Caribische keuken naar een hoger niveau.' Jonnie & Thérèse Boer, De Librije ***De Caribische keuken barst van de tropische smaken en zomerse kleuren. In zonnegeel en azuurblauw presenteert chef Helmi Smeulders gerechten met tropisch fruit, knapperige groente en spartelverse vis. Helmi woont al 15 jaar op Curaçao en runt daar een succesvol cateringbedrijf. Met creatieve toevoegingen geeft ze de eeuwenoude Caribische keuken een moderne twist. In het kookboek staan bekende Antilliaanse all time favourites als bakbanaan, kouseband, Johnny Cakes en verrassende gerechten voor onder meer ontbijt, barbecue en buffet. Met Het Caribisch kookboek waan je je op een tropisch eiland en geniet je van zomerse gerechten voor zwoele zomeravonden, intieme diners met vrienden en familie of een luie dag aan het strand.

Wil je het boek lezen?Het Caribische kookboek in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Helmi Smeulders. Lezen Het Caribische kookboek Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN