Het rimpelperspectief

Het rimpelperspectief - Hans Dorrestijn | Fthsonline.com

...impelperspectief in PDF, ePUB, MOBI. Het rimpelperspectief book ... Het rimpelperspectief - Hans Dorrestijn - 9789038806907 ... ... . Read 5 reviews from the world's largest community for readers. Nu Hans Dorrestijn op leeftijd is gekomen blikt hij terug op z... Het rimpelperspectief. 4.03 30 5 Schrijver: Hans Dorrestijn Voorlezer: Hans Dorrestijn. Beschikbaar als audioboek. Nu Hans Dorrestijn op leeftijd is gekomen blikt hij terug op zijn leven. Hij mijmert over zijn jeugd, de vergankelijkheid, het naderend einde en over alle vrienden en kennissen die hem reeds zijn voorgegaan. Het rimpelperspectief Hans Dorrestijn. € 21,99 Inclusief BT ... Het rimpelperspectief | LeesKost ... . Het rimpelperspectief Hans Dorrestijn. € 21,99 Inclusief BTW. Helaas, dit product is niet meer leverbaar! Op verlanglijstje; Nu Hans Dorrestijn op leeftijd is gekomen blikt hij terug op zijn leven. Hij mijmert over zijn jeugd, de vergankelijkheid, het naderend einde en over alle vrienden en kennissen die hem reeds zijn voorgegaan. Het Boek Het rimpelperspectief (9038806906) geschreven door Hans Dorrestijn bestel je op bruna.nl! Nu Hans Dorrestijn op leeftijd is gekomen blikt hij terug op zijn leven. Hij mijmert over zijn jeugd, de vergankelijkheid, het naderend einde en over alle vrienden en kennissen die hem reeds zijn voorgegaan....

INFORMATIE

AUTEUR
Hans Dorrestijn
DIMENSIE
5,48 MB
BESTANDSNAAM
Het rimpelperspectief.pdf

OMSCHRIJVING

Nu Hans Dorrestijn op leeftijd is gekomen blikt hij terug op zijn leven. Hij mijmert over zijn jeugd, de vergankelijkheid, het naderend einde en over alle vrienden en kennissen die hem reeds zijn voorgegaan. Maar Hans zou Hans niet zijn als hij daar geen heel vrolijk boek over zou schrijven. Want bejaard zijn heeft ook zijn voordelen. Denk alleen al aan alle verworven inzichten over de moderne tijd, die Hans graag met u deelt. Dat levert mooie verhalen op, over bukken, brilpoetsdoekjes en geraniums, "Berichten uit het bejaardenhuis', speciale aandacht voor de oeroude aardappel en nog veel meer. En last but not least, een indrukwekkende ode aan alle "Herauten van de dood'. Lang leve de oude dag, en lang leve Hans Dorrestijn!

Wil je het boek lezen?Het rimpelperspectief in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Hans Dorrestijn. Lezen Het rimpelperspectief Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN