Het verhaal gaat ... 4 Het getuigenis van Israels profeten

Het verhaal gaat ... 4 Het getuigenis van Israels profeten - Nico ter Linden | Fthsonline.com

...er Linden zijn magnum opus: de... 'Het verhaal gaat ... Het Verhaal Gaat … / 4 Het Getuigenis Van Israels Profeten ... ...4 Het getuigenis van Israels profeten' door Nico ter Linden - Onze prijs: €21,99 - Op werkdagen voor 21:00 uur besteld, volgende dag in huisGratis verzending. Nico ter Linden (1936) was jarenlang predikant van de Westerkerk in Amsterdam. Hij schreef de zesdelige hervertellingen van de bijbelse verhalen Het verhaal gaat… en een kinderbijbel. Op bol.com vind je alle boeken van Nico ter Linden, waaro ... bol.com | Nico ter Linden Boeken kopen? Kijk snel! ... .com vind je alle boeken van Nico ter Linden, waaronder het nieuwste boek van Nico ter Linden. Het verhaal gaat...4 Het getuigenis van Israels profeten direct en eenvoudig bestellen uit voorraad bij Boeken.com. Bij boeken.com vind je altijd wat je zoekt. Www.boekwinkeltjes.nl tweedehands boek, Nico ter Linden - Het verhaal gaat...4 Het getuigenis van Israels profeten Nico ter Linden is een geweldige auteur. Download en lees het boek Het verhaal gaat...4 Het getuigenis van Israels profeten op onze website vakantiebungalowhurenoptexel.nl. Helemaal vrij. U vindt Het verhaal gaat...4 Het getuigenis van Israels profeten in PDF, ePUB, MOBI. Het verhaal gaat...4 Het getuigenis van Israels profeten. De Bijbel is een bibliotheek op zichzelf en bevat een bonte verzameling boeken, 66 in totaal, ontstaan in een periode van duizend jaar (van 900 voor Chr. tot 130 na Chr.). De teksten hebben een lange ontwikkeling doorgemaakt en zijn het resultaat van een eeuwenoud groeiproces. Nico ter Linden heeft op zich genomen om in zes delen de... Het verhaal gaat … 4 Het getuigenis van Israëls profeten Theologie A-Z De...

INFORMATIE

AUTEUR
Nico ter Linden
DIMENSIE
8,49 MB
BESTANDSNAAM
Het verhaal gaat ... 4 Het getuigenis van Israels profeten.pdf

OMSCHRIJVING

De Bijbel is een bibliotheek op zichzelf en bevat een bonte verzameling boeken, 66 in totaal, ontstaan in een periode van duizend jaar (van 900 voor Chr. tot 130 na Chr.). De teksten hebben een lange ontwikkeling doorgemaakt en zijn het resultaat van een eeuwenoud groeiproces.Nico ter Linden heeft op zich genomen om in zes delen de bijbelverhalen te hervertellen, uit te leggen en te verhelderen. In deel I van Het verhaal gaat... vertelt hij de grote verhalen van de eerste vijf boeken van het Oude Testament, over Israëls aartsvaders en aartsmoeders en over Mozes.Deel 2 bevat de verhalen van het Nieuwe Testament, zoals die zijn overgeleverd door de evangelisten Marcus en Mattheüs: kleine vertelsels, fragmenten uit Jezus' leer en leven, wonderverhalen en gelijkenissen.In deel 3 keert de auteur terug naar het Oude Testament met de verhalen van de boeken Jozua, Richteren, Samuel en Koningen.Deel 4 handelt over de profetieën van Jesaja, Jeremia en Ezechiël, en over de twaalf kleine profeten onder wie Amos, Hosea en Jona.

Wil je het boek lezen?Het verhaal gaat ... 4 Het getuigenis van Israels profeten in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Nico ter Linden. Lezen Het verhaal gaat ... 4 Het getuigenis van Israels profeten Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN