Oerzang

Oerzang - Marius Engelbrecht | Fthsonline.com

...ang. De kracht van stemexpressie Oerzang gaat over de helende kracht van muziek en zang, met name door middel van stemexpressie ... Oerzang, Marius Engelbrecht - Paperback - 9789088401251 ... ... . Stemexpressie is een methode om je via zingen en vrij improviseren te bevrijden van remmingen, blokkades en trauma's. Stemexpressie gaat voorbij rationele en verbale lagen en raakt dat wat er diep in ons leeft. Het is een bijzondere manier om jezelf te leren kennen, en ... Bestel de leukste boeken en cadeaus online op bruna.nl. Kies uit een enorm assortiment literatuur, kantoorartikelen, eBooks ... bol.com | Oerzang, Marius Engelbrecht | 9789088401251 | Boeken ... .. Bestel de leukste boeken en cadeaus online op bruna.nl. Kies uit een enorm assortiment literatuur, kantoorartikelen, eBooks en meer. Gratis thuisbezorgd . Oerzang- healing en Zang-en klankworkshops. Begeleiding naar heling, levenslust en ontspanning •Tijdens de individuele oerzang-healing/massage kunt u het volgende verwachten: Je gaat naar wens zitten of liggen; Middels afstemming op het energetisch veld vind ik de spanningsplekken cq. blokkades in uw lichaam of in de aura. Oerzang gaat over de helende kracht van muziek en zang, met name door middel van stemexpressie. Stemexpressie is een methode om je via zingen en vrij improviseren te bevrijden van remmingen, blokkades en trauma's. Stemexpressie gaat voorbij rationele en verbale lagen en raakt dat wat er diep in ons leeft. Vergelijken - Oerzang ISBN: 9789088401251 - De kracht van stemexpressie Oerzang gaat over de helende kracht van muziek en zang, met name door middel van stemexpressie. Stemexpressie is een methode om je via zingen en vrij improviseren te bevrijden van… De kracht van stemexpressie Oerzang gaat over de helende kracht van muziek en zang, met name door middel van stemexpressie. Stemexpressie is een methode om je via zingen en vrij improviseren te bevrijden van remmingen, blokkades en trauma's. Oerzang, helende stem, bekkenstem en meer. Hij geeft stemexpressie in workshops, weekends, weken en een jaartraining, die inmiddels is uitgegroeid tot een driejarige opleiding. Stemexpressie is een weg naar bevrijding, echtheid, bezield leven en liefde. Event Details De kracht van stemexpressie Oerzang gaat over de helende kracht van muziek en zang, met name door middel van stemexpressie. Stemexpressie is een methode om je via zingen en vrij improviseren te bevrijden van remmingen, blokkades en trauma's....

INFORMATIE

AUTEUR
Marius Engelbrecht
DIMENSIE
11,88 MB
BESTANDSNAAM
Oerzang.pdf

OMSCHRIJVING

De kracht van stemexpressieOerzang gaat over de helende kracht van muziek en zang, met name door middel van stemexpressie. Stemexpressie is een methode om je via zingen en vrij improviseren te bevrijden van remmingen, blokkades en trauma's. Stemexpressie gaat voorbij rationele en verbale lagen en raakt dat wat er diep in ons leeft. Het is een bijzondere manier om jezelf te leren kennen, en om te worden wie je bent.Het boek biedt zowel wetenswaardige achtergrondinformatie over de transformerende werking van stemexpressie, als oefeningen waarmee de lezer zelf aan de slag kan. De oefeningen maken diep verborgen oerkrachten vrij, waardoor de energie weer gaat stromen en de zelfgenezende krachten van het lichaam worden geactiveerd. Van die helende kracht werd al in de oertijd gebruik gemaakt, terwijl vroege vormen van zang ook hebben bijgedragen aan de groepsbinding van de oudste stammen.Het boek is zowel bedoeld voor de geïnteresseerde lezer als voor degene die zelf aan de slag wil met stemexpressie, op reis naar bevrijding en bezield leven.Na studies in geschiedenis en psychologie legde Marius Engelbrecht zich toe op persoonlijke groei. Hij volgde trainingen in acteren, hypnotherapie, NLP en lichaamswerk. In zijn werk als hypnotherapeut ontdekte hij dat mensen vaak een doorbraak beleefden als hij ze vroeg om te klinken. Zo ontstond stemexpressie.

Wil je het boek lezen?Oerzang in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Marius Engelbrecht. Lezen Oerzang Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN