Scrum

Scrum - Jeff Sutherland | Fthsonline.com

...crum of scrummage is een term uit de rugbysport ... Scrum door Jeff Sutherland (Boek) - Managementboek.nl ... . Een scrum is een manier van spelhervatting na een kleine, technische overtreding. Meestal bij een voorwaartse pass (of knock-on, knock forward), maar er zijn meer voorbeelden. Bij Scrumit geven wij Agile Scrum trainingen op een totaal andere manier. Door als team te leren en ervaren wordt jouw team een hecht en winnend Scrum team. Bekijk het filmpje en zie wat er gebeurt als je met elkaar het rugbyveld op gaat en onderdeel wordt van een Agile Scrum team. Scrum Company helpt je om agile succesvol toe ... Wat is Scrum? (+ 2 min. video uitleg van de Scrum Methode) ... . Scrum Company helpt je om agile succesvol toe te passen in een non-IT omgeving. Onze opleidingen zijn praktijkgericht, op maat en interactief. Om ons aanbod continu te blijven verbeteren, werken we samen met het International Consortium for Agile. Scrum is net als alle andere agile methodes onstaan in de IT wereld en dan met name in bij softwareontwikkeling. Inmiddels wordt Scrum (of onderdelen uit de Scrum aanpak) ook toegepast buiten de ICT wereld. Volgens de ScrumAllicance (StateOfScrum 2016) wordt bij de volgende niet - IT afdelingen Scrum gebruikt: 45 % van de Operations; 39% van ... De Scrum & Agile trainingen voor het middle- en topmanagement geven je alle praktische handvatten. Bij Scrum Academy ga je aan de slag met je eigen case en verken je je nieuwe rol. Je groeit als Agile Leider en haalt met minimale inspanning, maximaal resultaat uit je organisatie. Genre: Muziek Een avond met Scrum doet verlangen naar de pub, maar ja, wat doen we dan in het theater? Geen nood, de mannen nemen gewoon hun stamkroeg, The Dirty Glass, mee het podium op. Want daar gedijt hun energieke en goudeerlijke akoestische folk het best. Definition. Scrum is a process framework used to manage product development and other knowledge work. Scrum is empirical in that it provides a means for teams to establish a hypothesis of how they think something works, try it out, reflect on the experience, and make the appropriate adjustments. Scrum is door Ken Schwaber en Jeff Sutherland beschreven in de Scrum Guide. Scrum was een van de frameworks die aan de basis hebben gestaan van het Agile Manifesto. Of andersom: Scrum geeft invulling aan het algemene begrip Agile. Daarbij richt Scrum zich vooral op de situatie "één team, één taak". Scrum is a process framework that has been used to manage work on complex products since the early 1990s. Scrum is not a process, technique, or definitive method. Rather, it is a framework within which you can employ various processes and techniques....

INFORMATIE

AUTEUR
Jeff Sutherland
DIMENSIE
9,9 MB
BESTANDSNAAM
Scrum.pdf

OMSCHRIJVING

Scrum 1e druk is een boek van Jeff Sutherland uitgegeven bij Maven Publishing. ISBN 9789491845376 De revolutionaire manier om sneller, beter en flexibeler te werkenScrum is een revolutionair nieuwe manier van werken die op stormachtige wijze de wereld verovert. Managementgoeroe Jeff Sutherland ontwikkelde de Scrum-methode toen hij zag dat onze steeds snellere en complexere maatschappij vroeg om een nieuwe manier van werken. De resultaten zijn fenomenaal: Scrum is inmiddels omarmd door bedrijven zoals Apple, Google, Facebook, Marktplaats, ING, Accenture en talloze internetstart-ups.Aan de hand van vele meeslepende anekdotes over zijn ervaringen als gevechtspiloot en ondernemer, legt Sutherland uit hoe deze baanbrekende methode werkt. Scrum gaat uit van kleine teams die in korte 'sprints' werken en zich steeds kunnen aanpassen aan veranderende omstandigheden. Dit zorgt voor een betere perceptie van tijd en vermindert onze behoefte aan controle, waardoor de productiviteit van teams omhoogschiet. Of je nu een raket bouwt, lesgeeft of een bruiloft organiseert: met Scrum breng je elk denkbaar project tot een goed eind. Jeff Sutherland is de grondlegger van Scrum en medeauteur van het Agile Manifesto. Hij is opgeleid tot gevechtspiloot en ging meer dan honderd keer op missie naar Noord-Vietnam. Na zijn tijd bij het leger werkte hij als onder zoeker aan de University of Colorado School of Medicine, waarna hij betrokken raakte bij databeheer en IT-ontwikkelsystemen.

Wil je het boek lezen?Scrum in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Jeff Sutherland. Lezen Scrum Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN