Wij, de mens

Wij, de mens - Frank Westerman | Fthsonline.com

...ant. Over de auteur. Frank Westerman. Frank Westerman (1964) groeide op in Assen en studeerde Tropische Cultuurtechniek aan de Landbouwuniversiteit Wageningen ... Wij, de mens van Frank Westerman | Boek en recensies ... ... . Hij was correspondent van de Volkskrant en NRC Handelsblad in Belgrado en Moskou. Ontdekt met behulp van Shazam, de app om muziek te ontdekken. "WIJ" - 2012 - nieuwe single van De Mens. Uit de compilatie-cd "Muziek !". De Mens wordt 20 in 2012. Wij, de mens neemt de lezer mee op een filosofische wereldreis - van de Maasvallei tot op de vulkaanhellingen van Indonesië. De inzet is hoog. Want als wij ... Westermans 'Wij, de mens' is een zoektocht naar het ... ... . Wij, de mens neemt de lezer mee op een filosofische wereldreis - van de Maasvallei tot op de vulkaanhellingen van Indonesië. De inzet is hoog. Want als wij de overtreffende trap van het dier zijn, waarin schuilt dan het onderscheid? Reacties op Wij, de mens. Op ons blog. Wij, de mens, 9789021412122 voor € 21,99 bij Boom Filosofie. Geen verzendkosten vanaf € 20,-. Wij, de mens | ISBN 9789021412146 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Je kunt natuurlijk zeggen dat wij onder 'mens' de homo sapiens en zijn directe voorgangers verstaan. Of alleen de homo sapiens, of, nog specifieker, de homo sapiens sapiens. Hoera, een antwoord! Maar hiermee geef je natuurlijk alleen maar een biologische definitie. Wij, de mens. Luister 14 dagen gratis Wij, de mens. 3.69 149 5 Schrijver: Frank Westerman Voorlezer: Liselot Thomassen. Beschikbaar als audioboek. Beschikbaar als e-book. Wie zijn wij? September 2003. In een grot op Flores, Indonesië, komt een fossiele oermens bloot te liggen van amper een meter hoog. Wij, de mens neemt de lezer mee op een filosofische wereldreis - van de Maasvallei tot op de vulkaanhellingen van Indonesië. De inzet is hoog. Want als wij de overtreffende trap van het dier zijn, waarin schuilt dan het onderscheid? Specificaties. ISBN-nummer: 9789021412122...

INFORMATIE

AUTEUR
Frank Westerman
DIMENSIE
10,78 MB
BESTANDSNAAM
Wij, de mens.pdf

OMSCHRIJVING

Allemaal slaan we verwoed met onze staart op het water, maar anders dan de walvis menen wij mensen dat ons spetteren ertoe doet.September 2003. In een grot op Flores, Indonesië, komt een fossiele oermens bloot te liggen van amper een meter hoog. Rondom haar liggen skeletten van ratten zo groot als honden, olifanten zo klein als pony's en reuzenooievaars van 1 meter 80. Wat zegt deze spiegelwereld over wie wij zijn en waar we vandaan komen?Wij, de mens neemt de lezer mee op een filosofische wereldreis – van de Maasvallei tot op de vulkaanhellingen van Indonesië. De inzet is hoog. Want als wij de overtreffende trap van het dier zijn, waarin schuilt dan het onderscheid?

Wil je het boek lezen?Wij, de mens in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Frank Westerman. Lezen Wij, de mens Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN