De dienstpieper

De dienstpieper - Marten van Olst | Fthsonline.com

...(Nederland) Marten van Olst werkt als .. ... De Dienstpieper - Marten van Olst (2011) - BoekMeter.nl ... . Hij schrijft over het heen en weer rennen tussen Spoedeisende Hulp en zaal, over de paniek wanneer er twee piepers tegelijk afgaan, het hongergevoel wanneer hij weer geen tijd De dienstpieper, Marten van Olst - Ebook - 9789044331615 | AKO boeken De dienstpieper is een ontroerend en onthullend boek dat alle beleidsmakers in de gezondheidszorg moeten lezen. Taal: Nederlands Categorie: Biografieën Vertaler: Meer info over het e-book: Uitgeverij: The House of Books Verschenen: 2011-03-15 ISBN: 9789044331615 Reacties De dienstpieper is een ontroerend en onthullend boek dat alle beleidsmakers in de gezondheidszorg moeten lezen. meer . minder . Literatuur Gezondheid. ... De dienstpieper | Boeken ... . meer . minder . Literatuur Gezondheid. Productdetails Uitgeverij The House of Books ISBN 9789044331615 Publicatiedatum 15 maart ... De Dienstpieper - Marten van Olst (2011) mijn stem. 3,50 (1) 1 stem . Nederlands Autobiografische Roman . 271 pagina's Eerste druk: The House of Books, Vianen (Nederland) Marten van Olst werkt als arts-assistent chirurgie in het ziekenhuis. Hij schrijft over het heen en weer rennen tussen Spoedeisende Hulp en zaal ... Bestel De dienstpieper Voor 23:00 besteld, morgen in huis! 20% korting voor vaste klanten Altijd een inspirerend advies De dienstpieper bij literatuur-kopen.nl. Voor al je literatuur en romans. Marten van Olst werkt als arts-assistent chirurgie in het ziekenhuis. Hij schrijft over het heen en weer rennen tussen Spoedeisende Hulp en zaal, over de paniek wanneer er twee piepers tegelijk afgaan, het hongergevoel wanneer hij weer geen tijd heeft gehad om een boterham te eten, over de euforie na een geslaagde ... De dienstpieper. Marten van Olst werkt als arts-assistent chirurgie in het ziekenhuis. Hij schrijft over het heen en weer rennen tussen Spoedeisende Hulp en zaal, over de paniek wanneer er twee piepers tegelijk afgaan, het hongergevoel wanneer hij weer geen tijd heeft gehad om een boterham te eten, over de euforie na een geslaagde ingreep, de verbazing wanneer hij even tijd vindt om met een ... De dienstpieper aantal. In winkelmand. Categorie: Fictie. Beschrijving Beoordelingen (0) Beschrijving. Marten van Olst werkt als arts-assistent chirurgie in het ziekenhuis. De dienstpieper. Citaat. Van Olst heeft met de dienstpieper een ontzettend grappig verhaal weten neer te zetten, en iedereen die in een ziekenhuis werkt weet hoe chaotisch het er aan toe kan gaan. Marten van Olst werkt als arts-assistent chirurgie in het ziekenhuis. De dienstpieper bij literatuur-kopen.nl. Voor al je literatuur en romans. Marten van olst werkt als arts-assistent in het ziekenhuis. Hij schrijft over het heen en weer rennen tussen spoedeisende hulp en zaal, over de paniek wanneer er twee piepers tegelijk afgaan, het...

INFORMATIE

AUTEUR
Marten van Olst
DIMENSIE
7,62 MB
BESTANDSNAAM
De dienstpieper.pdf

OMSCHRIJVING

Marten van Olst werkt als arts-assistent chirurgie in het ziekenhuis. Hij schrijft over het heen en weer rennen tussen Spoedeisende Hulp en zaal, over de paniek wanneer er twee piepers tegelijk afgaan, het hongergevoel wanneer hij weer geen tijd heeft gehad om een boterham te eten, over de euforie na een geslaagde ingreep, de verbazing wanneer hij even tijd vindt om met een patiënt te praten, en over de frustratie dat er geen ruimte is voor een leven buiten het ziekenhuis.Marten van Olst geeft ons een kijkje achter de schermen in een heel persoonlijk verhaal. Hij laat ons delen in zijn verbazing en verwondering en schrijft met vaart, humor en mededogen. De dienstpieper is een ontroerend en onthullend boek dat alle beleidsmakers in de gezondheidszorg moeten lezen.

Wil je het boek lezen?De dienstpieper in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Marten van Olst. Lezen De dienstpieper Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN