De verdwenen brieven van Esther Durrant

De verdwenen brieven van Esther Durrant - Kayte Nunn | Fthsonline.com

...s verzending vanaf €19,95 14 dagen bedenktijd Www ... De verdwenen brieven van Esther Durrant door Author Kayte ... ... .boekwinkeltjes.nl tweedehands boek, Kayte Nunn - De verdwenen brieven van Esther Durrant Op boekwinkeltjes.nl koopt en verkoopt u uw tweedehands boeken. Zo'n 7000 antiquaren, boekhandelaren en particulieren zijn u al voorgegaan. Meer teksten en voorbeelden: over de schrijver(s) Kayte Nunn groeide op in Engeland en de VS, maar woont ondertussen al meer dan 20 jaar in Australië. Ze heeft ruim ervaring als boek-, tijdschrift- en ... bol.com | De verdwenen brieven van Esther Durrant ... ... . Ze heeft ruim ervaring als boek-, tijdschrift- en webredacteur, en journalist. Haar roman, De vergeten brieven van Esther Durrant, werd gedeeltelijk geïnspireerd door de paar fragmenten die ze kende van het verhaal van haar overgrootmoeder ... Get this from a library! De verdwenen brieven van Esther Durrant. [Kayte Nunn; Marga Blankestijn] -- Wanneer in 2018 een vrouw verborgen liefdesbrieven uit 1951 ontdekt, gaat ze op onderzoek uit en worden geheimen ontsluierd. De verdwenen brieven van Esther Durrant. Auteur: Author Kayte Nunn. E-book op Bol.com (€ 9,99) Tweeten. Omschrijving De verdwenen brieven van Esther Durrant. In de schaduw van WOII wordt Esther Durrant denkend dat ze samen op vakantie gaan door haar man naar een inrichting voor geestelijk zieken gebracht....

INFORMATIE

AUTEUR
Kayte Nunn
DIMENSIE
3,90 MB
BESTANDSNAAM
De verdwenen brieven van Esther Durrant.pdf

OMSCHRIJVING

Liefdesverhaal dat verteld moet worden. Voor fans van Kate Morton, Elizabeth Gilbert.1951. In de schaduw van WOII wordt Esther Durrant denkend dat ze samen op vakantie gaan door haar man naar een inrichting voor geestelijk zieken gebracht. Het ziekenhuis voelt aanvankelijk aan als een gevangenis, maar al snel wordt het Esthers toevluchtsoord.2018. Zeewetenschapper Rachel Parker start een onderzoek op de Scilly-eilanden, voor de kust van Cornwall. Wanneer ze een verzameling verborgen liefdesbrieven ontdekt, besluit Rachel, geboeid door de passie en de tederheid, de ontvanger op te sporen. Dit zet een reeks gebeurtenissen in gang die diep begraven geheimen dreigt te onthullen.

Wil je het boek lezen?De verdwenen brieven van Esther Durrant in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Kayte Nunn. Lezen De verdwenen brieven van Esther Durrant Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN