De vondeling van Kreta

De vondeling van Kreta - Antoinette de Boer | Fthsonline.com

... belangrijk is het te weten waar je vandaan komt ... De vondeling van Kreta: Amazon.de: Liesbeth Govers ... ... . Antoinette werd als baby van tien dagen in een nis te vondeling gelegd bij een kindertehuis op Kreta. Een klein briefje was in haar kleertjes gedaan met de woorden: 'Ik kom haar weer ophalen.' Dit gebeurde nooit. Waarom niet? Antoinette beschrijft wat zij als adoptiekind tegen kwam in een Nederlandse omgeving ... Bestel De vondeling van Kreta Voor 23:00 besteld, morgen in huis! 20% korting voor vaste klanten Altijd een inspirerend advies Vergelijken - De vondeling van Kreta - Boek Antoinette De Boer (9463456554) (1961) ISBN: 9789463456555 - Het Boek De vondeling van Kreta (9463456554) geschreven door Antoinette De Boer bestel je op bruna.nl! Hoe belangrijk is het te weten waar je… D ... Antoinette de Boer - - De vondeling ... .nl! Hoe belangrijk is het te weten waar je… De vondeling van Kreta. Een boek van Antoinette de Boer "Je hebt geen herinneringen van die tijd. Dat kan niet, absoluut uitgesloten! Je kunt je dat alleen maar van de foto's herinneren.' Ik schrok, slikte en was stil. De woorden van mijn moeder sneden dwars door mijn ziel. Mijn maag deed pijn en mijn hart kromp ineen." bekijk mijn boek Het boek De vondeling van Kreta, geschreven door Antoinette De Boer, koopt u bij Boeken.nl | Snelle levering | Gratis verzending vanaf 19.95 Hoe belangrijk is het te weten waar je vandaan komt. Antoinette werd als baby van tien dagen in een nis te vondeling gelegd bij een kindertehuis op Kreta. Een klein brie e was in haar kleertjes gedaan met de woorden: 'Ik kom haar weer ophalen.' Dit gebeur Antoinette de Boer (Kreta 1961), moeder van twee dochters, heeft 30 jaar grotendeels als manager in de kinderopvang gewerkt, heeft tien jaar geleden het roer omgegooid en haar baan opgezeg...

INFORMATIE

AUTEUR
Antoinette de Boer
DIMENSIE
10,10 MB
BESTANDSNAAM
De vondeling van Kreta.pdf

OMSCHRIJVING

Hoe belangrijk is het te weten waar je vandaan komt. Antoinette werd als baby van tien dagen in een nis te vondeling gelegd bij een kindertehuis op Kreta. Een klein brie e was in haar kleertjes gedaan met de woorden: "Ik kom haar weer ophalen.' Dit gebeurde nooit. Waarom niet? Antoinette beschrijft wat zij als adoptiekind tegen kwam in een Nederlandse omgeving, haar gevoelens over anders zijn, moeten voldoen en haar eindeloze loyaliteit naar haar twee moeders. Dat er zich op het Griekse Eiland Kreta familiedrama's hebben afgespeeld wordt haar pijnlijk duidelijk. Al zoekende probeert Antoinette haar Griekse moeder een plek te geven.Antoinette de Boer (Kreta 1961), moeder van twee dochters, heeft 30 jaar grotendeels als manager in de kinderopvang gewerkt, heeft tien jaar geleden het roer omgegooid en haar baan opgezegd om te werken in haar bio-tuin, om door te gaan met haar zoektocht naar haar Griekse moeder en om haar autobiografie te schrijven. In haar boek wil ze duidelijk maken hoe het voelt om vondeling en adoptiekind te zijn.

Wil je het boek lezen?De vondeling van Kreta in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Antoinette de Boer. Lezen De vondeling van Kreta Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN