Het gestreste hart

Het gestreste hart - Gustav Dobos | Fthsonline.com

... de uitgang -t toe, omdat ook de verledentijdsvorm op -te(n) eindigt (streste) ... Wat is hartcoherentie? - Praktijk voor Stressmanagement ... . ge + stres (stam) + t = gestrest; Als gestrest als bijvoeglijk naamwoord een buigings-e krijgt, is gestreste de correcte spelling. de gestreste manager Het is belangrijk dat deze negatieve spiraal wordt doorbroken, om de kans op hernieuwde problemen met hart en vaten te voorkomen. Het is aan te raden om niet alleen de patiënt zelf, maar ook de directe omgeving te leren omgaan met stres. Voorkom hart en vaatziekten als gevolg van stress. Hartkloppingen manifester ... Het gestreste hart | Boeken ... . Voorkom hart en vaatziekten als gevolg van stress. Hartkloppingen manifesteren zich als een te snel of onregelmatige ritme van het hart: in rust klopt het hart tussen de 60 en 100 slagen per minuut; sporters in topconditie hebben in rust een hartslag van 30-40; voor mensen die weinig of niet aan sport doen zijn 80 slagen per minuut niet uitzonderlijk; een hartslag van 70 is een gemiddelde waarde. Wat kan je het beste doen om je gestreste kat te helpen? Af en toe een stress-signaal is uiteraard heel normaal en hoef je niet als probleem te beschouwen. Als je echter een aantal van deze punten met grote regelmaat terugziet bij je kat, dan is het allereerst belangrijk om door een dierenarts uit te laten sluiten dat er niet een lichamelijk probleem gaande is....

INFORMATIE

AUTEUR
Gustav Dobos
DIMENSIE
7,13 MB
BESTANDSNAAM
Het gestreste hart.pdf

OMSCHRIJVING

Ons hart klopt in de loop van ons leven maar liefst drie miljard keer – soms snel, soms langzaam, dan struikelend en dan weer ritmisch duurzaam. Wat kunnen we doen om deze motor te onderhouden en te versterken?Cardiologen zijn gespecialiseerd in het opsporen, diagnosticeren en behandelen van problemen en ziekten rondom het hart. Maar wat gebeurt er voordat het hart te maken krijgt met een infarct? Negentig procent van alle hartaanvallen is gerelateerd aan onze levensstijl en dat betekent dat we de kans erop kunnen verkleinen. Onderzoeksresultaten uit de moderne natuurgeneeskunde laten zien dat dit niet zo moeilijk is. Er zijn effectieve methoden om onze levensstijl teveranderen. Internist en hoogleraar natuurgeneeskunde Gustav Dobos heeft een 8 weken-programma ontwikkeld, waarmee de resultaten zonder grote aanpassingen in het dagelijks leven kunnen worden geïntegreerd.

Wil je het boek lezen?Het gestreste hart in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Gustav Dobos. Lezen Het gestreste hart Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN