Mindful met je baby

Mindful met je baby - Eva Potharst | Fthsonline.com

... zonder ervaring met mindfulness. Omdat je het leert toepassen binnen het gezin, is de training ook waardevol voor mensen die al mindfulness beoefenen ... Mindful met je baby - Mijn site ... . Mindful Parenting Mindful met je baby Mindful met je peuter Mindfulness voor ouder en kind Reguliere mindfulness training Individuele training & coaching. De trainingen vinden plaats op verschillende locaties in Amsterdam maar nu dus alleen online. Klik hier voor de data en prijzen. Interesse of vragen? 06-24146271. [email protected] Inhoud Mindful met je baby training Met de komst van een kindje verandert er een hoop ... Mindful met je baby | Eva Potharst (boek tip voor rust en ... ... . Interesse of vragen? 06-24146271. [email protected] Inhoud Mindful met je baby training Met de komst van een kindje verandert er een hoop in je leven. In de 'Mindful met je baby' training leer je op een kalme en onbevooroordeelde manier voor je kindje te zorgen. Je leert opmerkzaam te zijn voor de signalen die je kindje afgeeft en daar sensitief op in te spelen. Mindful met je baby is geschikt voor ouders met een baby (0-18 maanden) die graag willen leren om gemakkelijker om te gaan met opvoedstress. In 8 sessies, verdeeld over 8 weken, leer je om ook bewust te genieten van het ouderschap. Mindful met je baby leert je in acht weken hiermee om te gaan en bewust te genieten van de fijne momenten samen met je baby. Maar het leert je ook goed voor jezelf te zorgen, keuzes te maken die goed voelen en anders om te gaan met de stressvolle momenten, met als resultaat dat er een nieuwe balans komt. Haar cursus 'Mindful met je baby' is een van de trainingen waarmee de Universiteit van Amsterdam het effect van mindfulness op stress bij ouders meet. De voorlopige resultaten laten zien dat opvoedingsstress afneemt en baby's meer positieve emoties tonen. Mindful met je baby. leert je in acht weken hiermee om te gaan en bewust te genieten van de fijne momenten samen met je baby. Maar het leert je ook goed voor jezelf te zorgen, keuzes te maken die goed voelen en anders om te gaan met de stressvolle momenten, met als resultaat dat er een nieuwe balans komt. Mindful met je baby, ontwikkeld door dr. Eva Potharst, werd als een groepstraining wetenschappelijk onderzocht door UvA minds en de Universiteit van Amsterdam. Steeds vaker werd de vraag gesteld of deze training ook beschikbaar gemaakt kon worden voor alle moeders. Vandaar dat dit boek er nu is, zodat je de training ook in je eigen tijd, op je ... Mindful met je baby is een training voor ouders met een baby (0-18 maanden). In 8 weken leer je weer genieten van het ouderschap. Je leert luisteren naar je wat je zelf nodig hebt en tegelijkertijd ook beter afstemmen op de behoeften van je kindje. "Mindful met je baby" bij jou in de buurt? Momenteel heb ik geen training met open inschrijving gepland staan. Maar als je een groepje van 3 tot 6 moeders bij elkaar hebt die ...

INFORMATIE

AUTEUR
Eva Potharst
DIMENSIE
9,54 MB
BESTANDSNAAM
Mindful met je baby.pdf

OMSCHRIJVING

En dan is er ineens (weer) een baby en alles is anders. Het krijgen van een baby is meestal overweldigend. Niet alleen is het zorgen voor de baby en het dragen van de verantwoordelijkheid intens, ook alles wat vertrouwd was in je leven verandert ineens: hoe je in je werk staat, je relatie, etc. Het gevoel geleefd te worden en soms te moeten overleven, ligt op de loer. Mindful met je baby leert je in acht weken hiermee om te gaan en bewust te genieten van de fijne momenten samen met je baby. Maar het leert je ook goed voor jezelf te zorgen, keuzes te maken die goed voelen en anders om te gaan met de stressvolle momenten, met als resultaat dat er een nieuwe balans komt.Lezers van het boek hebben toegang tot online bestanden.Mindful met je baby, ontwikkeld door dr. Eva Potharst, werd als een groepstraining wetenschappelijk onderzocht door UvA minds en de Universiteit van Amsterdam. Steeds vaker werd de vraag gesteld of deze training ook beschikbaar gemaakt kon worden voor alle moeders. Vandaar dat dit boek er nu is, zodat je de training ook in je eigen tijd, op je eigen tempo, in je eigen huis, kunt doen.

Wil je het boek lezen?Mindful met je baby in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Eva Potharst. Lezen Mindful met je baby Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN