Paarden spreken

Paarden spreken - Margrit Coates | Fthsonline.com

...htjes aan te spreken of een schouderklopje te geven ... Nederlands spreekwoordenboek ... . Paarden zijn machtige beesten. Jong te paard, oud te voet.(Wie in zijn jonge jaren verkwistend is, moet op zijn oude dag zuinig zijn) Paarden lijken ontzettend veel op dieren. Man en paard noemen.(Duidelijke taal spreken) Men moet een paard de rug niet stuk rijden.(Men moet niet te veel eisen van een ander) De meest gespeelde spellen staan hieronder en als je op alle paarden spelletjes klikt krijg je een overzicht van alles dat er op onze site te spelen is. We wensen je heel veel plezier met de online paar ... bol.com | Paarden spreken, Margrit Coates | 9789020244045 ... ... . We wensen je heel veel plezier met de online paarden spelletjes! Galopperen met Spirit. Lucky en haar paard Spirit zijn op zoek naar een schat.. Paarden spreken Communiceren met je paard om te begrijpen wat het denkt en voelt, kan dat? Margrit Coates, de meest vooraanstaande Britse healer van dieren, laat zien dat je tot op het diepste niveau met je paard kunt communiceren en hoe je dat moet aanpakken. Je leert voelen wat je paard je te zeggen heeft en hoe je zijn problemen kunt oplossen. Paarden spreken de helende werking van communicatie met paarden Margrit Coates. Nederlands | Paperback € 21,50 + 43 punten . Op bestelling, levertermijn 1 à 4 weken. Eenvoudig bestellen. Veilig betalen. Gratis thuislevering vanaf € 20. Gratis levering in je Standaard Boekhandel. ... 30-jun-2017 - Bekijk het bord "Paarden spreuken" van margbarg op Pinterest. Bekijk meer ideeën over Paarden, Spreuken, Paardencitaten. 9789020244045 9020...

INFORMATIE

AUTEUR
Margrit Coates
DIMENSIE
9,9 MB
BESTANDSNAAM
Paarden spreken.pdf

OMSCHRIJVING

Communiceren met je paard om te begrijpen wat het denkt en voelt, kan dat? Margrit Coates, de meest vooraanstaande Britse healer van dieren, laat zien dat je tot op het diepste niveau met je paard kunt communiceren en hoe je dat moet aanpakken. Je leert voelen wat je paard je te zeggen heeft en hoe je zijn problemen kunt oplossen. Je ervaart hoe dat diepe contact met je dier ook heling in jouw leven kan brengen. Paarden kunnen je een bijzondere boodschap brengen die niet alleen de relatie met je paard, maar ook je eigen plaats in het leven e je relatie met de mensen in je omgeving in een heel ander licht kunnen plaatsen. Zo wordt het contact met je paard tot een transformerende en helende ervaring.

Wil je het boek lezen?Paarden spreken in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Margrit Coates. Lezen Paarden spreken Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN