14 gemiste oproepen van Cruijff

14 gemiste oproepen van Cruijff - Michel van Egmond | Fthsonline.com

...ruijff gaan over ontmoetingen met grote sterren als Willem van Hanegem, Paul Gascoigne en uiteraard Johan Cruijff, maar vertellen ook de bijna vergeten levensverhalen van Árpád Weisz en Lutz Eigendorf en Wout Holverda ... 14 Gemiste Oproepen van Cruijff - Uitjeskrant.nl ... . Michel van Egmond 14 gemiste oproepen van Cruijff recensie en informatie over dit boek met voetbalverhalen. Op 20 mei 2019 verschijnt het nieuwe boek van Michel van Egmond bij Uitgeverij Inside. Michel van Egmond 14 gemiste oproepen van Cruijff Recensie en Informatie. In Nederland wordt er rijkelijk veel over voetbal geschreven en gelezen. Lees „14 gemiste oproepen van Cruijff de beste sportverhalen van Mic ... Scheltema | 14 gemiste oproepen van Cruijff, Michel van Egmond ... . Michel van Egmond 14 gemiste oproepen van Cruijff Recensie en Informatie. In Nederland wordt er rijkelijk veel over voetbal geschreven en gelezen. Lees „14 gemiste oproepen van Cruijff de beste sportverhalen van Michel van Egmond" door Michel van Egmond verkrijgbaar bij Rakuten Kobo. Michel van Egmond viert dit jaar een jubileum: hij schrijft precies drie decennia lang fulltime over voetbal. In deze ve... De unieke reportages in 14 Gemiste Oproepen van Cruijff gaan over ontmoetingen met grote sterren als Willem van Han...

INFORMATIE

AUTEUR
Michel van Egmond
DIMENSIE
12,14 MB
BESTANDSNAAM
14 gemiste oproepen van Cruijff.pdf

OMSCHRIJVING

Michel van Egmond viert dit jaar een jubileum: hij schrijft precies drie decennia lang fulltime over voetbal. In deze verzamelbundel is het beste van zijn werk samengebracht.De unieke reportages in 14 Gemiste Oproepen van Cruijff gaan over ontmoetingen met grote sterren als Willem van Hanegem, Paul Gascoigne en uiteraard Johan Cruijff, maar vertellen ook de bijna vergeten levensverhalen van Árpád Weisz en Lutz Eigendorf en Wout Holverda.Van Egmond gaat ver voor zijn verhalen. Vaak ook letterlijk. Zijn reportages komen vanuit alle windhoeken van de voetbalwereld. Hij reist naar Tokio voor een ontmoeting met de Japanse fanclub van VVV Venlo, bezoekt Zlatan Ibrahimovic in hartje Parijs en bericht op zijn eigen mild-ironische toon vanuit Peking over een wel heel vreemde persconferentie van Louis van Gaal.Samengebundeld vormen zijn stukken een labyrint van unieke verhalen over de mooie, ontroerende, potsierlijke, verrassende en soms tragi-komische kant van het voetbal, bezien door het oog van de meest gelezen sportschrijver van dit moment.

Wil je het boek lezen?14 gemiste oproepen van Cruijff in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Michel van Egmond. Lezen 14 gemiste oproepen van Cruijff Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN