2 Dwarsfluit Horen, lezen & spelen

2 Dwarsfluit Horen, lezen & spelen - J.J.P. Kastelein | Fthsonline.com

...de "Horen, lezen en spelen, deel 2" Je hebt de klarinetmethode "Horen, lezen & spelen, deel 1" bestudeerd of jezelf, al dan niet door zelfstudie, vertrouwd gemaakt met de beginselen van het spelen op de klarinet ... Horen, lezen & spelen 2 Speelboek - dwarsfluit ... ... . Nu ben je op zoek naar een degelijke, maar leuke lesmethode met cd voor je verdere muzikale ontwikkeling. Dwarsfluit Horen Lezen & Spelen 3 met cd. Bladmuziek met lesmethode bij Verhoog Muziek Nijkerk. Voor gitaar, ukelele, piano, orgel en keyboard. Horen, lezen & spelen - de meest complete methode voor blazers - is verschenen voor dertien verschillende instrumenten in drie delen die geschikt zijn voor zowel ... Horen Lezen Spelen deel 1, 2 en 3 - Bladmuziekwinkel.nl ... . Voor gitaar, ukelele, piano, orgel en keyboard. Horen, lezen & spelen - de meest complete methode voor blazers - is verschenen voor dertien verschillende instrumenten in drie delen die geschikt zijn voor zowel groeps- als individueel onderwijs. Deze succesvolle methode is samengesteld volgens de hedendaagse normen en eisen van het muziekonderwijs en de daarbij behorende examens. Dertien duetten van onder anderen Michiel Oldenkamp en Jaap Kastelein de makers van de methode Horen lezen & spelen Jacob de Haan en Fons van Gorp De eenvoudige duetten in diverse stijlen zijn ook los van de methode te gebruiken en bezorgen de jonge muzikanten menig uurtje speelplezier waarbij Horen Lezen & Spelen 2 - Dwarsfluit. € 20.99 Ref: 10460 Bestellen. Dit artikel is in voorraad. Beschrijving Horen, lezen & spelen â€" de meest complete methode voor blazers â€" is verschenen voor dertien verschillende instrumenten in drie delen die geschikt zijn voor zowel groeps- als individueel onderwijs. Op zoek naar een Horen Lezen & Spelen - Deel 2 voor Dwarsfluit? Laat u informeren door onze specialisten! Voor 17:00 besteld, morgen in huis!...

INFORMATIE

AUTEUR
J.J.P. Kastelein
DIMENSIE
11,14 MB
BESTANDSNAAM
2 Dwarsfluit Horen, lezen & spelen.pdf

OMSCHRIJVING

2 Dwarsfluit Horen, lezen & spelen 1e druk is een boek van J.J.P. Kastelein uitgegeven bij Hal Leonard Music Books. ISBN 9789043109017 Horen, lezen & spelen - de meest complete methode voor blazers - is verschenen voor dertien verschillende instrumenten in drie delen die geschikt zijn voor zowel groeps- als individueel onderwijs!

Wil je het boek lezen?2 Dwarsfluit Horen, lezen & spelen in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur J.J.P. Kastelein. Lezen 2 Dwarsfluit Horen, lezen & spelen Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN