Afwezige vaders, verloren zonen

Afwezige vaders, verloren zonen - Guy Corneau | Fthsonline.com

...r de pijn zijn vader weer kan zien Met liefde voor wie hij is Een man met donker en licht De zoon die zijn vader heeft gemist en zelf vader is kan nu zien wie hij zelf is Met liefde En vader zijn ... Afwezige Vaders, Verloren Zonen | Gratis boeken downloaden ... ... . Stefanie van ... In 1991 kwam in Nederland de vertaling uit van 'Afwezige vaders, verloren zonen', van de Franse auteur Guy Corneau, waarin hij boud betoogt dat het met een jongen niks kan worden zolang hij geen ... Afwezige vaders, verloren zonen - Guy Corneau - Voordelen van bookspot dé online boekwinkel boeken op werkdagen voor 23.00 Uur besteld, morgen in huis wordt vip en bespaar tot 20. Nieuw Verz ... Afwezige vaders en verloren zonen - Create a Better World ... ... Afwezige vaders, verloren zonen - Guy Corneau - Voordelen van bookspot dé online boekwinkel boeken op werkdagen voor 23.00 Uur besteld, morgen in huis wordt vip en bespaar tot 20. Nieuw Verzenden. € 22,00 Gisteren. Bezoek website Gisteren. BookSpot Heel Nederland Bezoek website. Afwezige vaders, verloren zonen | ISBN 9789021585062 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken....

INFORMATIE

AUTEUR
Guy Corneau
DIMENSIE
12,61 MB
BESTANDSNAAM
Afwezige vaders, verloren zonen.pdf

OMSCHRIJVING

Er leeft veel behoefte aan bewustzijn en inzicht in de mannelijke identiteit en de 'rol van de man'.De psycho-analyticus Guy Corneau herleidt de twijfel die veel mannen over zichzelf hebben tot het letterlijk of figuurlijk afwezig zijn van hun vaders.Om weer een eigen mannelijke identiteit op te kunnen bouwen is het nodig dat mannen afscheid nemen van onbewuste ideaalbeelden van de 'volmaakte vader' en leren vader te zijn voor zichzelf. Zo kunnen psychologische wonden worden geheeld.Voor zowel man als vrouw is dit een zeer verhelderend boek over de psyche van de man.

Wil je het boek lezen?Afwezige vaders, verloren zonen in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Guy Corneau. Lezen Afwezige vaders, verloren zonen Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN