Breng je emoties in balans met essentiële oliën

Breng je emoties in balans met essentiële oliën - Thorsten Weiss | Fthsonline.com

...- zowel de prettige emoties als de minder ... Breng je emoties in balans met essentiële oliën - Thorsten ... ... ... Beschrijving Breng je emoties in balans met essentiële oliën - Thorsten Weiss. Alle emoties hebben effect op lichaam en geest - zowel de prettige emoties als de minder fijne, en zowel de emoties die je doorvoelt als die je onderdrukt. Breng je emoties in balans met essentiële oliën; Lees een stukje uit het boek. Breng je emoties in balans met essentiële oliën Thorsten Weiss. Nederlands | Paperback € 21,50 + 43 p ... Breng je emoties in balans met essentiële of etherische oliën ... . Nederlands | Paperback € 21,50 + 43 punten . Op bestelling, levertermijn 2 à 3 werkdagen. Eenvoudig bestellen. Veilig betalen. Breng je emoties in balans met essentiële oliën . Thorsten Weiss. Boekspecificaties. Boekspecificaties. ISBN: 978 94 6015 148 4 Aantal pagina's: 240 pagina's ... Dit boek geeft de eigenschappen van 43 speciale essentiële oliën en laat zien hoe je die veilig kunt gebruiken. Je zult je sterker, helderd...

INFORMATIE

AUTEUR
Thorsten Weiss
DIMENSIE
3,82 MB
BESTANDSNAAM
Breng je emoties in balans met essentiële oliën.pdf

OMSCHRIJVING

Álle emoties hebben effect op lichaam en geest - zowel de prettige emoties als de minder fijne, en zowel de emoties die je doorvoelt als die je onderdrukt. Emoties die niet tot uitdrukking worden gebracht, werken als tikkende tijdbommen: het zijn de bronnen van onbehagen en ziekte. Om gezond te zijn is het dus van belang om emotioneel in evenwicht te zijn.Essentiële oliën kunnen helpen dit emotionele evenwicht te herstellen of te bewaren. Ze werken - via het zenuwstelsel en de bloedbaan - in op de psyche, de organen en het gehele lichaamssysteem, en zetten daarmee een krachtig genezingsproces in gang. De geurmoleculen stimuleren een nieuw positief zelfbeeld en helpen bij het integreren ervan in het onderbewustzijn.Dit boek geeft de eigenschappen van 43 speciale essentiële oliën en laat zien hoe je die veilig kunt gebruiken. Je zult je sterker, helderder van geest en vrijer gaan voelen.Thorsten Weiss is een succesvol schrijver en expert op het gebied van zelfheling en voedingsbewustzijn. Bij zijn coaching voor persoonlijke groei zijn de essentiële oliën niet meer weg te denken. Thorsten geeft regelmatig workshops.

Wil je het boek lezen?Breng je emoties in balans met essentiële oliën in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Thorsten Weiss. Lezen Breng je emoties in balans met essentiële oliën Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN