De staat van het klimaat

De staat van het klimaat - Marcel Crok | Fthsonline.com

...taat van het klimaat 1e druk is een boek van Marcel Crok uitgegeven bij Paradigma ... Klimaat'deskundigen' vullen hun zakken met leugens: "De ... ... . ISBN 9789049960407 Sinds de film van Al Gore en het ipcc klimaatrapport uit 2007 zit de schrik er wereldwijd in. De aarde warmt op en CO2 is de boosdoener. Dat is de boodschap die we al jaren horen. Klimaatjournalist Marcel Crok interviewde jarenlang voor- en tegenstanders van deze stelling en kwam tot een hele andere conclusie. Hij beschrijft zijn bevindingen in het boek "De staat van het klimaat". 'De sta ... bol.com | De staat van het klimaat, Marcel Crok ... ... . Hij beschrijft zijn bevindingen in het boek "De staat van het klimaat". 'De staat van het klimaat' wordt dit eerste jaar live uitgezonden vanuit de TU Delft, waar al op veel niveaus onderzoek gedaan wordt naar oplossingen voor de klimaatcrisis. Hofman en Jekel interviewen met een zaal vol studenten en betrokkenen Shell-topvrouw Marjan van Loon en fractievoorzitter van D66 Rob Jetten. De staat van het klimaat wordt live uitgezonden vanuit de TU Delft, waar al op veel niveaus onderzoek gedaan wordt naar oplossingen voor de klimaatcrisis. Hofman en Jekel interviewen met een zaal vol studenten en betrokkenen Shell topvrouw Marjan van Loon en fractievoorzitter van D66 Rob Jetten. De staat van het klimaat was een wolk van goede b...

INFORMATIE

AUTEUR
Marcel Crok
DIMENSIE
3,55 MB
BESTANDSNAAM
De staat van het klimaat.pdf

OMSCHRIJVING

De staat van het klimaat 1e druk is een boek van Marcel Crok uitgegeven bij Paradigma. ISBN 9789049960407 Sinds de film van Al Gore en het ipcc klimaatrapport uit 2007 zit de schrik er wereldwijd in.De mens veroorzaakt dramatische opwarming van de aarde en de funeste gevolgen daarvan moeten wij dringend tegengaan. Wie twijfelt aan deze onwelgevallige waarheid wordt buiten spel gezet als opwarmingsontkenner. Gelekte e-mails wierpen nadien echter een bedenkelijk licht op de wetenschappelijke integriteit van klimaatonderzoekers en in het laatste ipcc-rapport werden opmerkelijke fouten ontdekt. De klimaatconsensus kalft inmiddels sneller af dan de Groenlandse gletsjers. Wat hiervan te denken? Staan de fundamenten van het klimaatbolwerk nog overeind? Kunnen wij het ipcc wel vertrouwen? Hoe urgent is de opwarming en waarom komen maatregelen maar niet van de grond? Kritisch en deskundig analyseert Marcel Crok het belangrijkste wetenschappelijke en politieke debat van onze tijd.

Wil je het boek lezen?De staat van het klimaat in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Marcel Crok. Lezen De staat van het klimaat Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN