De taal van de fiets

De taal van de fiets - Wim Daniëls | Fthsonline.com

...delen die er ooit zijn uitgevonden is de fiets de meest heilzame, voor mens en milieu ... Wim Daniëls: De taal van de fiets ... . Een frame, twee wielen, een stuur, trappers, een ketting en een zadel, dat is het wel zo ongeveer. De taal van de fiets. De fiets; van alle vervoermiddelen die er ooit zijn uitgevonden is de fiets de meest heilzame, voor mens en milieu. Een frame, twee wielen, een stuur, trappers, een ketting en een zadel, dat is het wel zo ongeveer. Maar de samenvoeging daarvan kan mensen in vervoering brengen, zoals Stijn Streuvel ... De taal van de fiets - Wim Daniëls - (ISBN: 9789492754066 ... ... . Maar de samenvoeging daarvan kan mensen in vervoering brengen, zoals Stijn Streuvels, die in 1915 in Mijn rijwiel schreef: 'Iets dat men zou willen liefkozen ... De fiets; van alle vervoermiddelen die er ooit zijn uitgevonden is de fiets de meest heilzame, voor mens en milieu. Een frame, twee wielen, een stuur, trappers, een ketting en een zadel, dat is het wel zo ongeveer. Maar de samenvoeging daarvan kan mensen in vervoering brengen, zoals Stijn Streuvels, die in 1915 in Mijn rijwiel schreef: 'Iets dat men zou willen liefkozen, strelen, meenemen ... Bestel De taal van de fiets van Wim Daniëls. Gratis verzending vanaf €19,95 14 dagen bedenktijd De taal van de fiets door Wim Daniëls. 6 mei 2018 6 mei 2018 Manuel Gort 2928 Views 0 reacties daniels, de feits, de fiets, de taal van de fiets, fiets, fietsonderdelen, nederland, rijwielwoede, rijwile, taal, uitvinding, wim, wim daniels. De taal van de fiets | ISBN 9789492754066 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. DE TAAL VAN DE FIETS. Verzendwijze: Brievenbuspost (Geen extra Porto-Verzendkosten, 2,-- euro bij de prijs inbegrepen). Wim Daniels. 14 x 22 cm. Paperback. 160 Pag. Geïllustreerd. Een fiets is een voertuig dat veelal met spierkracht wordt aangedreven. De snelheid kan variëren aangezien de gebruiker zelf kan bepalen hoeveel energie hij/zij in het aandrijven steekt. De hedendaagse fiets bestaat uit ten minste twee wielen, een frame, een zadel, een stuur en een trapas met pedalen.Sommige fietsen hebben een ()motor.Fietsen met een elektrische motor als aandrijving worden ... De fiets; va...

INFORMATIE

AUTEUR
Wim Daniëls
DIMENSIE
10,33 MB
BESTANDSNAAM
De taal van de fiets.pdf

OMSCHRIJVING

Liefdesverklaring aan het stalen ros.De fiets; van alle vervoermiddelen die er ooit zijn uitgevonden is de fiets de meest heilzame, voor mens en milieu. Een frame, twee wielen, een stuur, trappers, een ketting en een zadel, dat is het wel zo ongeveer. Maar de samenvoeging daarvan kan mensen in vervoering brengen, zoals Stijn Streuvels, die in 1915 in Mijn rijwiel schreef: "Iets dat men zou willen liefkozen, strelen, meenemen naar bed, om er nooit van gescheiden te zijn en het altijd, zelfs 's nachts te kunnen bekijken!'Over de liefde voor de fiets en het genoegen van het fietsen vertelde Wim Daniëls regelmatig op radio en tv. Nu is er dan het boek, dat veel mooie verhalen en anekdotes bevat. Bijvoorbeeld over hoezeer mensen hun fiets kunnen koesteren, zoals oud-wielrenner Koos Moerenhout die zes fietsen heeft waar hij nooit meer op fietst, maar die hij toch nooit weg zal doen en waarvan hij geregeld nog de banden oppompt om ze in ere te houden. En over Robert Penn, die de hele wereld over reisde om de beste onderdelen voor zijn droomfiets te laten maken, en zoals Wim Daniëls zelf, die maar geen afscheid kan nemen van de fiets waarop zijn zoon, inmiddels 30, ooit leerde fietsen.

Wil je het boek lezen?De taal van de fiets in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Wim Daniëls. Lezen De taal van de fiets Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN