De verloren berg

De verloren berg - Lieke Kézér | Fthsonline.com

...loren berg. Ze vonden elkaar ooit in hun liefde voor de literatuur ... De verloren berg by Lieke Kézér - Goodreads ... . Inmiddels is Thomas Noorman een gevierd romanschrijver en Kira heeft na een mislukte carrière haar heil gezocht in het moederschap. Hun rollen binnen het huwelijk zijn bepaald, maar als Kira overlijdt bij een noodlottig ongeluk ontwricht dat het gezin op diepgaande wijze. De taal en de wereld van Kézérs tweede roman is meer uitgebeend; een zin als 'Er schoten splinters bot van zijn ruggenwervels' om te beschrijven hoe het voelde toen Frank de koffers op het bagagekarretje tilde, kom je in De verloren berg niet tegen. Die uitgebeende stijl maakt nóg meer indruk. Mijn mening: De ve ... Tzum | Recensie: Lieke Kézér - De verloren berg - Tzum ... . Die uitgebeende stijl maakt nóg meer indruk. Mijn mening: De verloren berg is de tweede roman van Lieke Kézér, voor haar eerste roman ontving zij De ANV Debutantenprijs en De bronzen uil. Deze tweede roman van haar doet hier ze...

INFORMATIE

AUTEUR
Lieke Kézér
DIMENSIE
5,33 MB
BESTANDSNAAM
De verloren berg.pdf

OMSCHRIJVING

Als zijn vrouw overlijdt bij een noodlottig ongeluk vindt Thomas kortstondig troost in de armen van een ander. Zijn gezin raakt ontwricht en de relatie met zijn oudste dochter komt ernstig onder druk te staan.Samen met zijn drie kinderen besluit hij in een oude camper op reis te gaan door de Spaanse Pyreneeën. In de bergen komt het tot een confrontatie en Thomas wordt gedwongen zijn leven opnieuw te bezien.

Wil je het boek lezen?De verloren berg in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Lieke Kézér. Lezen De verloren berg Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN