Denk niet aan een roze olifant

Denk niet aan een roze olifant - Sarah Gagestein | Fthsonline.com

...hij is door de gedachten die hij gedurende de dag heeft - Ralph Waldo Emerson - Marloes, eén van mijn eerste cliënten was iemand die jarenlang in psychotherapie was geweest nam contact met me op ... Denk niet aan een roze olifant - LearningStone in 3 ... ... . Nietsvermoedend nodigde ik haar uit om in mijn praktijk te komen. Een stuk vriendelijker. Meer weten over niet denken aan de roze olifant. Meer over dit fenomeen, zie Robin Stevens: denk niet aan een roze olifant >> Hulp bij het voorkomen van denken aan de roze olifant. Zelf ontdekken of een tekst roze-olifantproof is, kan alvast door een tekst in Word te laten checken op de woordjes 'niet' en 'geen'. Stress management -Business-Timeline coach Denk niet aan een ... Hoofdstuk 1: Denk niet aan een roze olifant ... . Zelf ontdekken of een tekst roze-olifantproof is, kan alvast door een tekst in Word te laten checken op de woordjes 'niet' en 'geen'. Stress management -Business-Timeline coach Denk niet aan een roze olifant. Niet doen, niet doen, niet doen. Ik zeg toch, niet doen!!! Bij het woordje 'niet' denk je niet snel aan belemmeringen. Het woordje 'niet' wordt zo vaak gebruikt in onze spreektaal, dat we met z'n allen er 'niet' meer bij na denken. Denk Niet aan een Roze Olifant is een praktisch boek. Een eerste inleiding in het begrip framing. Sarah beïnvloedt ons ook, zo geeft ze zelf ruiterlijk toe. De vijf sterren op de voorkant, met daaronder 'een must-have boek' zijn daar misschien wel het meest overtuigende bewijs van. Op deze pagina vind je samenvattingen voor het boek Denk niet aan een roze olifant, geschreven door Sarah Gagestein. De samenvattingen zijn door studenten zelf geschreven, waardoor je de inhoud van het boek nog beter kunt begrijpen. Denk aan uitleg over Sturen met taal, communicatie, Denk niet aan een roze olifant, Sarah Gagestein, boek, Communicatie, Framing & Stijlmiddelen. 10 | dENK NIET AAN EEN roZE oLIFANT leren om roze olifanten te weren. Als je weet hoe andere mensen jou proberen te framen, ben je minder makkelijk te beïnvloe-den. Ten tweede wil ik je leren hoe je zelf jouw roze olifanten kunt verkopen aan de mensen om je heen: je baas, je collega's, je klanten, je familie. Een verhaal heeft immers altijd meerdere kanten. En welke kant de verteller kiest is van enorm groot belang hoe het verhaal ontvangen zal worden… Na het lezen van Denk niet aan een roze olifant - het eerste boek van Sarah Gagestein - begrijp je maar al te goed dat iedereen bezig is met framing..... (lees meer). Storytelling Matters Maar de roze olifant bestaat echt. Hij is zelfs in het wild gespot onlangs. Je kent vast wel het gedachte-exper...

INFORMATIE

AUTEUR
Sarah Gagestein
DIMENSIE
9,70 MB
BESTANDSNAAM
Denk niet aan een roze olifant.pdf

OMSCHRIJVING

Zou het niet geweldig zijn als je de mensen om je heen voortaan moeiteloos kunt overtuigen van jouw idee‘n, thuis en op het werk? Het kan, door slim in te spelen op hun onbewuste vooroordelen. Ons brein is weerloos tegen de overtuigingskracht van de woorden en beelden waarin wij zelf geloven. Door hier op in te spelen en jouw idee‘n slim te framen kun je net als succesvolle politici en reclamemakers andere mensen onzichtbaar overtuigen. Probeer ze niet te manipuleren, maar maak je boodschap zo herkenbaar dat ze het direct met je eens zijn. Luisteren je collegaÕs niet naar wat je zegt, blijven klanten onge•nteresseerd en trekken je kinderen zich niets van je aan? Dan is het tijd om je niet te richten op wat jij zegt, maar op wat zij horen!Bouwend op nieuwe neurologische en sociaal-psychologische inzichten en jarenlange ervaring in het bedrijfsleven en de politiek laat taalstrateeg Sarah Gagestein zien wat werkt. Gagestein is gespecialiseerd in framing en weet als geen ander hoe je controle kunt krijgen over je eigen idee‘n.

Wil je het boek lezen?Denk niet aan een roze olifant in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Sarah Gagestein. Lezen Denk niet aan een roze olifant Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN