Een schone toekomst

Een schone toekomst - Joshua Goldstein | Fthsonline.com

... overtuigend, zelfs onontkoombaar pleidooi vóór kernenergie ... Een schone toekomst | Studio Duel ... . Het rekent af met de mythes en angsten waarmee kernenergie omgeven is en legt uit hoe het een succes werd in Zweden, Frankrijk en Ontario, waar zowel de kwaliteit van het milieu als de welvaart verbeterde. Tips voor een schone toekomst. Het milieu, een niet te ontwijken onderwerp. Op het nieuws, in de krant, op social media, je kan er niet meer omheen. Steeds meer kinderen komen in actie voor het milieu, steeds ... Atlas Contact Een schone toekomst - Joshua Goldstein ... ... . Steeds meer kinderen komen in actie voor het milieu, steeds meer kinderen vinden het dus ook belangrijk dat er iets mee gedaan wordt, het draait nota bene om hun toekomst. Een schone toekomst Joshua Goldstein en Staffan Qvist 256 Blz. | € 21,99 Het boek is in de meeste boekhandels te bestellen. Vergeet uw kleine, lokale boekhandel niet, die het lastig heeft in tijden van corona. Openingsfoto: de kerncentrale van Doel, België. Een schone toekomst: Kernenergie en de sociaaldemocratie. Door . Ron Stoop - 28 april 2020. Links en kernenergie? Geen voor de hand liggende combinatie voor veel sociaaldemocraten. Het is historisch gezien een politieke splijtzwam op links. Toch lijkt het tij enigzins te keren. 'Een schone toekomst' van Joshua Goldstein en Staffan Qvist is een krachtig en overtuigend, zelfs onontkoombaar pleidooi vóór kernenergie. Het rekent af met de mythes en angsten waarmee kernenergie omgeven is en legt uit hoe het een succes werd in Zweden, Frankrijk en Ontario, waar zowel de kwaliteit van het milieu als de welvaart verbeterde. Een schone toekomst direct en eenvoudig bestellen uit voorraad bij Boeken.com. Bij boeken.com vind je altijd wat je zoekt. Bewust voor een schone toekomst. Safechem & BÜFA-Care rollen SENSENE® verder uit. 13 februari 2020. 0. Bufacare Leestip: Professionele lederreiniging. 10 december 2019. 0. Professionele textielreiniging kiest bewust voor een schone toekomst! 13 november 2019. 0. Een wijziging waarin de kernwoorden 'herkenbaarheid, transparantie, integriteit en ambitie´ hoog in het vaandel staan. Een groep regionale ondernemers met een Roda-hart, bestaande uit Roger Hodenius, Stijn Koster, Bert Peels en Mercurius heeft daartoe een pla...

INFORMATIE

AUTEUR
Joshua Goldstein
DIMENSIE
3,21 MB
BESTANDSNAAM
Een schone toekomst.pdf

OMSCHRIJVING

"Een schone toekomst' van Joshua Goldstein en Staffan Qvist is een krachtig en overtuigend, zelfs onontkoombaar pleidooi voor kernenergie. Het rekent af met de mythes en angsten waarmee kernenergie omgeven is en legt uit hoe het een succes werd in Zweden, Frankrijk en Ontario, waar zowel de kwaliteit van het milieu als de welvaart verbeterde. Terwijl de klimaatverandering een potentieel rampzalig kantelpunt nadert, ligt de oplossing volgens Goldstein en Qvist binnen handbereik. Verschillende landen hebben met succes fossiele brandstoffen vervangen door "groene' energie te combineren met kernenergie. Door hun voorbeeld te volgen, zou in 2050 de mondiale CO²-uitstoot drastisch lager kunnen zijn dan nu, zelfs als het energieverbruik blijft stijgen. Ligt hier een enorme kans voor de rest van de wereld?

Wil je het boek lezen?Een schone toekomst in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Joshua Goldstein. Lezen Een schone toekomst Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN