Ik ben o.k., jij bent o.k.

Ik ben o.k., jij bent o.k. - Thomas A. Harris | Fthsonline.com

...o.k. Jij bent o.k.Hoe wij kunnen leven en laten levenThomas A ... Ik ben o.k | BoekenPlatform.nl ... . HarrisMet een voorwoord van Jan FoudraineUitgeverij: Ambo Thomas A. Harris laat in Ik ben o.k.-jij bent o.k. zien hoe de mens werkelijk vrij kan worden en op volwassen wijze met zijn kinderen en zijn medemensen kan omgaan. In een uitvoerig hoofdstuk beschrijft hij wanneer iemand die in psychische moeilijkheden verkeert, behandeling nodig heeft. Ik ben o.k. jij bent o.k.. Zie voor verdere TOELICHTING ook ... bol.com | IK BEN O.K. - JIJ BENT O.K. (JUBILEUM-EDITIE ... ... . Ik ben o.k. jij bent o.k.. Zie voor verdere TOELICHTING ook de ACHTERZIJDE van het boek !Herdruk van een bestseller uit 1967, waarmee Transactionele... In de bestseller Ik ben o.k. Jij bent o.k. laat psychiater Thomas Harris zien hoe de mens werkelijk vrij kan worden en op volwassen wijze met zijn kinderen en zijn medemensen kan omgaan. Harris maakt begrijpelijk waarom wij handelen zoals we doen, waarom wij altijd op een bepaalde wijze reageren en wat nu eigenlijk de basis is van ons gedrag. de oude uil: ik ben o.k./ jij bent o.k. 27, thomas a.harris,1969,amboboeken, paperback, vert.elisabeth swildens,295 pag.,isbn 90 263 0217 7, Fnac: Ik ben o.k., jij bent o.k., Thomas Harris, Elisabeth swilders". Levering bij je thuis of in de winkel en -5% korting op alle boeken. Koop nieuw of tweedehands . In de bestseller 'Ik ben o.k. Jij bent o.k.' laat psychiater Thomas Harris zien hoe de mens werkelijk vrij kan worden en op volwassen manier met zijn medemens kan omgaan. Harris maakt begrijpelijk waarom wij handelen zoals we doen, waarom wij altijd op een bepaalde wijze reageren en wat nu eigenlijk de basis is van ons gedrag. 'Ik ben o.k., jij bent o.k.' door Thomas Harris - Onze prijs: €21,50 - Op werkdagen voor 21:00 uur besteld, volgende dag in huis "Ik ben o.k - Jij bent o.k." is opgenomen in de volgende (sub-)rubrieken: Antropologie, Sociologie; Diversen > Non-fictie informatief,professioneel algemeen; Antiquariaat. Dit artikel wordt aangeboden door BoekenWebsite.nl. Meer informatie over de verzendkosten en leveringsvoorwaarden van BoekenWebsite.nl. Inner child, letterlijk innerlijke kind, is een concept dat gebruikt wordt in de populaire psychologie en dat uitgaat van de aanwezigheid van een kindaspect in de psyche van de mens, als een onafhankelijk werkend systeem. De term wordt meestal gebruikt om te verwijzen naar de subjectieve ervaringen en overgebleven affecten van de kindertijd. De oorspronkelijke theorie is beschreven in het boek ... De ik ben o.k. - jij bent niet o.k. positie hee...

INFORMATIE

AUTEUR
Thomas A. Harris
DIMENSIE
12,22 MB
BESTANDSNAAM
Ik ben o.k., jij bent o.k..pdf

OMSCHRIJVING

In de bestseller 'Ik ben o.k. Jij bent o.k.' laat psychiater Thomas Harris zien hoe de mens werkelijk vrij kan worden en op volwassen manier met zijn medemens kan omgaan. Harris maakt begrijpelijk waarom wij handelen zoals we doen, waarom wij altijd op een bepaalde wijze reageren en wat nu eigenlijk de basis is van ons gedrag. Daarnaast bevat 'Ik ben o.k. Jij bent o.k.' praktische aanwijzingen voor problemen in huwelijk, relatie en opvoeding, voor vraagstukken op religieus terrein en voor conflicten in de samenleving.

Wil je het boek lezen?Ik ben o.k., jij bent o.k. in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Thomas A. Harris. Lezen Ik ben o.k., jij bent o.k. Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN