Je lichaam aarden

Je lichaam aarden - Clinton Ober | Fthsonline.com

...dpijn en verbetert het immuunsysteem, het energieniveau en het herstel na ziekte ... Wat is "aarden"? | Mens en Gezondheid: Spiritueel ... . Hoe meer ontspannen je bent, hoe meer je in je lichaam zit en hoe beter voor het aarden. Hiervoor zijn talrijke ontspanningsboeken te koop evenals cassettebandjes met ontspanningsoefeningen. Ook kun je denken aan yoga, meditatie of Tai Chi. 4) Goed slapen helpt je om te aarden: Een goede nachtrust helpt ook om Je lichaam aarden (Paperback). Maak contact met de aarde en voel je beter!De grond onder je voeten is niet zo ... Aarden. Met deze 16 tips kun je goed gronden en stroomt je ... ... . Maak contact met de aarde en voel je beter!De grond onder je voeten is niet zomaar gras, zand, aarde of beton, maar een... Aarden, Earthing vermindert op natuurlijke wijze ontstekingen, pijn, stress, slapeloosheid, snurken, hoofdpijn en verbetert het immuunsysteem, het energieniveau en het herstel na ziekte Met name geaard slapen, maar ook geaard werken is de manier om binnenshuis te aarden. Mét je lichaam, ín je lichaam, met je energieveld, met je basis-chakra, en met je bewustzijn. Die aardingsoefeningen, ik vind het bijzonder hoe het werkt. Ik heb al heel veel geprobeerd maar dit werkt veel en veel beter. 1. Aarden MET je lichaam. Als je lichaam de grond niet raakt dan wordt het lastig natuurlijk. 0 Artikel, 0,00 EUR. Je lichaam terug aarden earthing grounding: Aarding verbetert levenskwaliteit aanzienlijk: De mens, als bio-electrisch wezen is al altijd in connectie met de aarde geweest. Onze moderne levensstijl (binnenshuis leven en werken, het dragen van schoenen met rubberen zolen …), verhindert ons jammer genoeg die rechtstreekse verbinding. Daarmee kun je jezelf heel simpel aarden, zelfs wanneer je slaapt. Deze producten zijn ook in Nederland en België verkrijgbaar. Clinton Ober ontdekte 'earthing' en zet zich al jaren volledig in voor onderzoek naar dit concept en het toepasbaar maken ervan. Aarden / Gronden van gevoelige en zweverige personen . Veel mensen zijn vaak niet bewust van het feit dat ze niet goed geaard of gegrond zijn. Geaard zijn wil zeggen dat je goed contact maakt met de aarde met zowel lichaam als geest. Aarden! Aarden, ...

INFORMATIE

AUTEUR
Clinton Ober
DIMENSIE
10,98 MB
BESTANDSNAAM
Je lichaam aarden.pdf

OMSCHRIJVING

Maak contact met de aarde en voel je beter!De grond onder je voeten is niet zomaar gras, zand, aarde of beton, maar een alomaanwezige bron van natuurlijke helende energie. Om gezond te blijven, zou je elke dag op blote voeten buiten moeten lopen. Door direct huidcontact met de aarde neem je de vrije elektronen van de aarde in je op. Deze elektronen helpen je ontstekingen - die de oorzaak zijn van veel ziekten - te voorkomen of te genezen.Het directe contact via de huid met de aarde - earthing - is even belangrijk als zonlicht, lucht, voeding en water. Hierdoor vermindert (chronische) pijn, verbetert de slaap, verbetert het immuunsysteem, versnelt het helingsproces bij ziekte en vermindert stress.Omdat blootsvoets buiten lopen bijna niet mogelijk is, zijn er speciale producten ontwikkeld waarmee je jezelf binnenshuis met de helende aarde-energie kunt verbinden. Daarmee kun je jezelf heel simpel aarden, zelfs wanneer je slaapt. Deze producten zijn ook in Nederland en België verkrijgbaar.Clinton Ober ontdekte 'earthing' en zet zich al jaren volledig in voor onderzoek naar dit concept en het toepasbaar maken ervan. Stephen T. Sinatra is cardioloog en psychotherapeut. Martin Zucker schreef meerdere boeken over natuurgeneeskunde.

Wil je het boek lezen?Je lichaam aarden in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Clinton Ober. Lezen Je lichaam aarden Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN