Strovuur

Strovuur - Gerwin van der Werf | Fthsonline.com

...urlijke - en uiteindelijk bizarre - roadtrip van de zeventienjarige Fay, die spontaan met haar neef Elvin besluit om in een oude Mitsubishi Sapporo naar Parijs te gaan ... Strovuur door Gerwin van der Werf (Boek) - Managementboek.nl ... . Dat klinkt als een ondoordacht plan, en dat blijkt het ook, want hun roadtrip door het ... Recensie: Strovuur - Gerwin van der Werf Ze konden zich er maar enkele dagen op voorbereiden, maar dan begint het: de spontane reis van Fay met haar neef Elvin naar Parijs! Het is het einde van de zomer, Fay draagt een groot verdriet met zich mee, Elvin heeft een kort lontje, zijn Mitsubishi Sapporo heeft zijn beste tijd gehad. In 'Strovuur' van Gerwin van der Werf besluit de zeventienjarige Fay aan het einde van een bloedhete zomer om met haar neef Elvin naar Parijs te reizen. Fay draagt e ... Strovuur - Chicklit.nl ... . In 'Strovuur' van Gerwin van der Werf besluit de zeventienjarige Fay aan het einde van een bloedhete zomer om met haar neef Elvin naar Parijs te reizen. Fay draagt een groot verdriet met zich mee, Elvin heeft een kort lontje, en zijn Mitsubishi Sapporo heeft zijn beste tijd gehad. Titel: Strovuur: Auteur: Gerwin van der Werf: Verschenen: 2020: Uitgeverij: Atlas Contact: Niveau: Thema's: Andere plaatsen, andere tijden: De adolescent: Eenzaamheid We hebben geen woorden gevonden voor de omschrijving "Strovuur" maar hebben wel omschrijvingen gevonden waar "Strovuur" het antwoord kan zijn: Explosieve reactie; Vuur van stro. Puzzelhulp Staat je antwoord er niet bij of heb je een vraag waarbij het puzzelwoordenboek geen hulp kan bieden? Strovuur. Auteur: Gerwin van der Werf: Voorlezer: Beatrice van der Poel: Speelduur: 6u 15m 13s: Prijs € 14,99 € 9,99. In winkelmand. Op verlanglijst. Beschrijving. De zeventienjarige Fay besluit aan het einde van een bloedhete zomer om met haar neef Elvin naar Parijs te reizen. Strovuur. Geplaatst op 9 april 2020 door Job ter Steege. Met jezelf onderweg. Twee jonge mensen hebben thuis er even genoeg van. Met de auto naar Parijs ligt voor de hand. De Mitsubishi Sapporo coupé uit 1980 was geel gespoten, had een grijs interieur en een fijne zachte bekleding. Strovuur. Schrijver: Gerwin van der Werf (Nederland) Soort boek: Nederlandse roman, roadnovel; Uitgever: Atlas Contact; Verschijnt: 11 februari 2020; Omvang: 240 pagina's; Uitgave: Paperback / Ebook / Luisterboek Waardering roman: ∗∗∗∗ ∗ (uitstekend); Recensie roman: Geïnspireerd door zijn eigen dochter vertelt hij in Strovuur vanuit het perspectief van een 17-jarig meisje Fay ... In 'Strovuur' van Gerwin van der Werf besluit de zeventienjarige Fay aan het einde van een bloedhete zomer om met haar neef Elvin naar Parijs te reizen. Fay draagt een groot verdriet met zich mee, Elvin heeft een kort lontje, en zijn Mitsubishi Sapporo heeft zijn beste tijd gehad. 'Strovuur' door Gerwin van der Werf - Onze prijs: €21,99 - Op werkdagen voor 21:00...

INFORMATIE

AUTEUR
Gerwin van der Werf
DIMENSIE
10,17 MB
BESTANDSNAAM
Strovuur.pdf

OMSCHRIJVING

Een roadnovel met de bravoure van de jeugd. Zelden wist een schrijver de stem van een jong meisje zo goed te vangen.In "Strovuur' van Gerwin van der Werf besluit de zeventienjarige Fay aan het einde van een bloedhete zomer om met haar neef Elvin naar Parijs te reizen. Fay draagt een groot verdriet met zich mee, Elvin heeft een kort lontje, en zijn Mitsubishi Sapporo heeft zijn beste tijd gehad. Ze komen dan ook al snel in de problemen: een hoop pech en vreemde ontmoetingen op het sinistere Vlaamse en Franse platteland maken van de reis een beproeving. Als Fay een zestiende-eeuws koorboek uit een klooster steelt, dreigt de boel te escaleren. Maar wat gebeurt er echt en wat zit er in Fays hoofd?

Wil je het boek lezen?Strovuur in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Gerwin van der Werf. Lezen Strovuur Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN