Wim Kieft

Wim Kieft - Michel van van Egmond | Fthsonline.com

... speelde voor het Nederlands voetbalelftal en daarin elf doelpunten maakte ... Wim Kieft Profielen | Facebook ... . Als presentator is Wim Kieft onder meer bekend van Snickers Mooiste Wereldgoals. Onlangs was Wim Kieft te gast bij DWDD . 'Wim Kieft - De terugkeer' door Michel van Egmond - Onze prijs: €21,99 - Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis wim kieft. Mensen Rob Vente (1939-2020): journalist die met Bal Na zijn tijd vooruit was. Sport Frank Arnesen, de nieuwe technisch-directeur van Feyenoord die voo ... Wim Kieft - Wikipedia ... . Sport Frank Arnesen, de nieuwe technisch-directeur van Feyenoord die voor een cultuuromslag moet zorgen. Sport Jager Valentijn Driessen is inmiddels prooi geworden. Sport Willem Kieft (Amsterdam, september 1597 - voor de kust van Wales, september 1647) was een Nederlands koopman. Hij was van 1638 tot 1647 de voorlaatste gouverneur van de kolonie Nieuw-Nederland.. Biografie. Kieft werd geboren te Amsterdam.Hij was aanvankelijk koopman, maar werd op 28 maart 1637 tot gouverneur van Nieuw-Nederland benoemd, als opvolger van de omzichtige Wouter van Twiller. Maarten Moll Beeld Agata Nowicka Waarom Wim Kieft niet graag terugdenkt aan 16-10-1985 Plus Maarten Moll Maarten Moll 16 oktober 2019, 9:42. Elk jaar op 16 oktober denk ik even aan Wim Kieft. Ik ... Wim Kieft heeft vanwege zijn cocaïneverslaving heftige jaren achter de rug, waarin hij alles kwijtraakte. Maar de ex-profvoetballer overwon zijn problemen, waarna Suzanne, de moeder van zijn dochter Feline, hun liefde weer een kans gaf. Wim Kieft (56) ging jarenlang gebukt onder een zware cocaïne......

INFORMATIE

AUTEUR
Michel van van Egmond
DIMENSIE
9,34 MB
BESTANDSNAAM
Wim Kieft.pdf

OMSCHRIJVING

Het vervolg op de bestseller KIEFTNa het verschijnen van KIEFT, de megabestseller uit 2014 waarin de hoofdpersoon op indringende wijze zijn jarenlange cocaïne- en alcoholverslaving aan het grote publiek openbaarde, werd schrijver Michel van Egmond telkens met dezelfde vraag geconfronteerd: 'Hoe gaat het nu met Wim Kieft?'Dit boek is het antwoord op die vraag.DE TERUGKEER vormt een indringend en ontroerend portret van iemand die worstelt met zijn verleden maar vertrouwen heeft in de toekomst, die opvallend openhartig vertelt over zijn constante strijd tegen de verleidingen, over zijn terugvallen en over een heel nieuw probleem: de dwanggedachten die hem tegenwoordig uit zijn slaap houden. Over een gekneusd geweten en een verleden dat hem overal achtervolgt, maar vooral over hoop, herstel en hervonden herinneringen.Samen met Van Egmond keert Kieft tweemaal terug naar Italië, het land waar hij als voetballer en als mens volwassen werd, om daar de confrontatie met zijn eigen geschiedenis aan te gaan. Het resultaat is een met vaart geschreven roadmovie op papier vol verrassingen, serieus, schrijnend en grappig tegelijk, over een man die langzaam maar zeker zijn zelfvertrouwen hervindt.

Wil je het boek lezen?Wim Kieft in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Michel van van Egmond. Lezen Wim Kieft Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN