De blue zones-methode

De blue zones-methode - Dan Buettner | Fthsonline.com

...wa, Californië, Nicoya, Icaria en Sardinië ... Langer, gelukkig & gezond leven: Blue Zones | Mens en ... ... . Hun geheim? Een stressvrij leven, ook op oudere leeftijd een doel in het leven, gezonde voeding, lichte beweging en een heel hechte gemeensc De blue zones-methode. Gezond en gelukkig over de 100 worden. Dat kan met De blue zones-methode van Dan Buettner. Er zijn 5 plekken op aarde waar de mensen significant ouder worden: Okinawa, Californië, Nicoya, Icaria en Sardinië. Hun geheim? Een stressvrij leven, ook op o ... De blue zones-methode eBook door Dan Buettner ... ... . Hun geheim? Een stressvrij leven, ook op oudere leeftijd een doel in het leven, gezonde voeding, lichte beweging en een heel hechte gemeenschap. Gezond en gelukkig over de 100 worden. Dat kan met de blue zones-methode van Dan Buettner. Er zijn 5 plekken op aarde waar de mensen significant ouder worden: Okinawa, Californië, Nicoya, Icaria en Sardinië. Blue Zones-menu's: maaltijden en tussendoortjes 179 Leven in de Blue Zones: de opzet om gemakkelijk gezond te zijn 191 DEEL VIER Blue Zones-recepten 215 77 gemakkelijke, verrukkelijke recepten 216 De wetenschap achter de Blue Zones-oplossing 299 Bronnen 301 Dankwoord 314 Register 317 BLUE ZONES_DEF_001_320.indd 5 23-10-15 10:53 Tamara de Weijer (Boxmeer, 1981) is waarnemend huisarts en oprichter/voorzitter van Vereniging Arts en Leefstijl. Haar favoriete pil: De blue zones-methode, gelukkig en gezond oud worden van de Amerikaanse schrijver en ontdekkingsreiziger Dan Buettner. Gezond en gelukkig over de 100 worden. Dat kan met De blue zones-methode van Dan Buettner. Er zijn 5 plekken op aarde waar de mensen significant ouder worden: Okinawa, Californië, Nicoya, Icaria en Sardinië....

INFORMATIE

AUTEUR
Dan Buettner
DIMENSIE
3,89 MB
BESTANDSNAAM
De blue zones-methode.pdf

OMSCHRIJVING

Gezond en gelukkig over de 100 worden. Dat kan met De blue zones-methode van Dan Buettner. Er zijn 5 plekken op aarde waar de mensen significant ouder worden: Okinawa, Californië, Nicoya, Icaria en Sardinië. Hun geheim? Een stressvrij leven, ook op oudere leeftijd een doel in het leven, gezonde voeding, lichte beweging en een heel hechte gemeenschap. The Blue Zones is een fenomeen dat Ivo Niehe, Jamie Oliver en Amerikaanse gemeenten inspireerden. Dan Buettner laat in De blue zones-methode zien hoe we zelf een blue zone kunnen creëren. Een makkelijk te volgen methode met maaltijdplanners en tips voor een meer ontspannen leven.

Wil je het boek lezen?De blue zones-methode in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Dan Buettner. Lezen De blue zones-methode Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN