Elementaire gewoontes

Elementaire gewoontes - James Clear | Fthsonline.com

...eren. Elementaire gewoontes biedt een bewezen methode die zorgt dat je eindelijk je gewoontes kunt aanpassen ... PDF ELEMENTAIRE GEWOONTES - Managementboek.nl ... . Na drie jaar onderzoek heeft James Clear met behulp van theorieën uit de biologie, psychologie en neurowetenschap de ultieme gids geschreven, waardoor ongewenste gewoontes verdwijnen en je veel makkelijker met je goede gewoontes aan de slag gaat. Maar dat twee keer achter elkaar doen, is het begin van een nieuwe, ineffectieve gewoonte. Anders gezegd: een keertje terugvallen is niet het probleem. Geloven dat je het er dan net zo goed maar bi ... Elementaire gewoontes, James Clear | Donner ... . Anders gezegd: een keertje terugvallen is niet het probleem. Geloven dat je het er dan net zo goed maar bij kunt laten zitten wel. Dit artikel is gebaseerd op het boek van James Clear, Elementaire gewoontes, uitgeverij Lev, € 21,99. James Clear, schreef met Elementaire Gewoontes een internationale bestseller over een eenvoudige maar effectieve manier voor gedragsverandering. De korte samenvatting: breek het op in stukjes en maak het daarbij zo klein zodat je snel start met de verandering die je voor ogen hebt. Liever elke dag 1% beter dan met grote ambities blijven steken in goede intenties. Bestel Elementaire gewoontes Voor 23:00 besteld, morgen in huis! 20% korting voor vaste klanten Altijd een inspirerend advies Elementair 1) Analyse van stoffen 2) Basis 3) Basis- 4) Beginsel betreffend 5) Beginselen betreffend 6) Bestanddelen vormend 7) Betreffende de eerste beginselen 8) Bij chemische elementen behorend 9) Broodnodig 10) Cruciaal 11) De beginselen betreffend 12) De eerste beginselen betreffende 13) De eerste beginselen omvattend Elementaire gewoontes. Het maakt niet uit wat je doelen zijn; dit boek geeft je een bewezen manier om jezelf - elke dag - te verbeteren. Als je het lastig vindt om je gewoontes te veranderen, ligt dat niet aan jou. Het probleem is het systeem dat je gebruikt. Slechte gewoontes blijf je herhalen niet omdat jij niet wilt veranderen, maar omdat je het verkeerde methode gebruikt. En mocht je benieuwd zijn naar alle tips in Atomic Habits, ik kan het boek (in het Nederlands Elementaire gewoontes) van harte aanbevelen. Je Broednest helpt je vooruit ☀️ Word ook lid van het Broednest en maak je leven steeds leuker in kleine, praktische stappen. 🌱...

INFORMATIE

AUTEUR
James Clear
DIMENSIE
11,47 MB
BESTANDSNAAM
Elementaire gewoontes.pdf

OMSCHRIJVING

Het meest complete boek over hoe je slechte gewoontes afleert en goede gewoontes aanleert, door bestsellerauteur James ClearHet maakt niet uit wat je doelen zijn; dit boek geeft je een bewezen manier om jezelf – elke dag – te verbeteren. Als je het lastig vindt om je gewoontes te veranderen, ligt dat niet aan jou. Het probleem is het systeem dat je gebruikt.Slechte gewoontes blijf je herhalen niet omdat jij niet wilt veranderen, maar omdat je de verkeerde methode gebruikt.Elementaire gewoontes biedt een bewezen methode die zorgt dat je eindelijk je gewoontes kunt aanpassen.Na drie jaar onderzoek heeft James Clear met behulp van theorieën uit de biologie, psychologie en neurowetenschapde ultieme gids geschreven, waardoor ongewenste gewoontes verdwijnen en je veel makkelijker met je goede gewoontes aande slag gaat.

Wil je het boek lezen?Elementaire gewoontes in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur James Clear. Lezen Elementaire gewoontes Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN