Het drama Ahold

Het drama Ahold - Jeroen Smit | Fthsonline.com

...echt toezicht: op basis van een kleine honderd gesprekken met direct betrokkenen maakte Jeroen Smit een reconstructie van Het drama Ahold ... Het drama Ahold | Gratis boeken downloaden in pdf, fb2 ... ... . Dit is het indringende verslag over de mensen en de emoties achter de cijfers. Februari 2003: het Ahold-imperium stort met een donderend geraas in elkaar. Fraude, mismanagement, misleiding, slecht toezicht: op basis van een kleine honderd gesprekken met direct betrokkenen maakte Jeroen Smit een reconstructie van Het drama Ahold. Dit is het indringende verslag over de mensen en de emoties achter de cijfers. 9789460032264 Het drama Ahold koop je vanaf 16.99 tweede ... bol.com | Het drama Ahold, Jeroen Smit | 9789050187831 ... ... . Dit is het indringende verslag over de mensen en de emoties achter de cijfers. 9789460032264 Het drama Ahold koop je vanaf 16.99 tweedehands bij Bookmatch. 100% veilig Geen énkel risico. Het drama Ahold Topjournalist Jeroen Smit over het drama Ahold Februari 2003: het Ahold-imperium stort met een donderend geraas in. Fraude, mismanagement, misleiding, slecht toezicht: in de daaropvolgende negen maanden wordt het bedrijf binnenstebuiten gekeerd en constateren onderzoekers dat bijna een miljard euro zoek is. Het drama Ahold (eBook) Jeroen Smit is een geweldige auteur. Download en lees het boek Het drama Ahold op onze website pianofortefestival.nl. Helemaal vrij. U vindt Het drama Ahold in PDF, ePUB, MOBI. Februari 2003: het Ahold-imperium stort met een donderend geraas in elkaar. Het drama Ahold bij Boeken.com. Bij boeken.com vind je altijd wat je zoekt. Het drama Ahold. €14.95 Verzending. Gratis verzending in België vanaf €20 en voor Nederland gratis verzending vanaf €25. Wij verzenden onze produkten tot bij U thuis geleverd. Wij werken met betrouwbare en gerenomeerde koerierbedrijven. U kan uw ... Februari 2003: het Ahold-imperium stort met een donderend geraas in elkaar. Fraude, mismanagement, misleiding, slecht toezicht: op basis van een kleine honderd gesprekken met direct betrokkenen maakte Jeroen Smit een reconstructie van Het drama Ahold. Dit is het indringende verslag over de mensen en de emoties achter de cijfers. Februari 2003: het Ahold-imperium stort met een donderend geraas in elkaar. Fraude, mismanagement, misleiding, slecht toezicht: op basis van een kleine honderd gesprekken met direct betrokkenen maakte Jeroen Smit een reconstructie van Het drama Ahold. Dit is het indringende verslag over de mensen en de emoties achter de cijfers. Het is tevens het verhaal van twee broers, Albert en Gerrit Jan ......

INFORMATIE

AUTEUR
Jeroen Smit
DIMENSIE
9,59 MB
BESTANDSNAAM
Het drama Ahold.pdf

OMSCHRIJVING

Februari 2003: het Ahold-imperium stort met een donderend geraas in elkaar. Fraude, mismanagement, misleiding, slecht toezicht: op basis van een kleine honderd gesprekken met direct betrokkenen maakte Jeroen Smit een reconstructie van Het drama Ahold. Dit is het indringende verslag over de mensen en de emoties achter de cijfers. Het is tevens het verhaal van twee broers, Albert en Gerrit Jan Heijn, die een familiebedrijf uitbouwden tot een begrip in Nederland. Als Gerrit Jan is 1987 wordt ontvoerd en vermoord, komt voor het eerst een niet-familielid aan de top. Is dit het begin van het einde?

Wil je het boek lezen?Het drama Ahold in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Jeroen Smit. Lezen Het drama Ahold Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN