Het grote voorleesboek voor rond de zes jaar

Het grote voorleesboek voor rond de zes jaar - Astrid Lindgren | Fthsonline.com

...lijke voorleesbundel uit de succesvolle reeks met grappige en herkenbare verhalen voor alle ... Het grote voorleesboek voor rond de zes jaar, 9789021673516 ... ... Bestel Het grote voorleesboek voor rond de zes jaar van . Gratis verzending vanaf €19,95 14 dagen bedenktijd Het grote voorleesboek voor rond de 6 jaar Diverse auteurs. Vrolijke voorleesbundel uit de succesvolle reeks met grappige en herkenbare verhalen voor alle zesjarigen. Omschrijving | Specificaties. Je bent (bijna) zes en het leven is zo druk en spannend! Er zitten wiebeltanden in je mon ... bol.com | Het grote voorleesboek voor rond de zes jaar ... ... . Je bent (bijna) zes en het leven is zo druk en spannend! Er zitten wiebeltanden in je mond, ... Het grote voorleesboek voor rond de zes jaar. Je bent (bijna) zes en het leven is zo druk en spannend! Er zitten wiebeltanden in je mond, je moet je zwemdiploma halen en leren klokkijken en je wilt natuurlijk rondsjezen op je eerste grote fi...

INFORMATIE

AUTEUR
Astrid Lindgren
DIMENSIE
3,67 MB
BESTANDSNAAM
Het grote voorleesboek voor rond de zes jaar.pdf

OMSCHRIJVING

Vrolijke voorleesbundel uit de succesvolle reeks met grappige en herkenbare verhalen voor alle zesjarigen.Je bent (bijna) zes en het leven is zo druk en spannend! Er zitten wiebeltanden in je mond, je moet je zwemdiploma halen en leren klokkijken en je wilt natuurlijk rondsjezen op je eerste grote fiets. Op school leer je steeds beter lezen en schrijven, misschien ken je zelfs al een paar woorden in een andere taal. En dan hebben we het nog niet eens over schoolreisjes en logeerfeestjes en…Speciaal voor alle zesjarigen zit dit boek boordevol nieuwe en klassieke verhalen, versjes en tekeningen van veel bekende schrijvers en tekenaars. Alles zit erin: van herkenbare alledaagse gebeurtenissen tot dierenverhalen en sprookjes. Luister ademloos naar de belevenissen van Pippi Langkous, Vos & Haas, Knofje, Krik de eekhoorn, Ties & Trijntje, Beer & Bever en vele anderen. Want zij vinden het leven net zo druk en spannend als jij!

Wil je het boek lezen?Het grote voorleesboek voor rond de zes jaar in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Astrid Lindgren. Lezen Het grote voorleesboek voor rond de zes jaar Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN