In de buik van de wolf

In de buik van de wolf - James Worthy | Fthsonline.com

...d, zingeving en de vraag hoe mens te zijn in een verwarrende wereld ... In de buik van de wolf - James Worthy - Lebowski Publishers ... . Een verhaal ook over de onmetelijke liefde voor een vrouw en een kind. Klanten kochten ook Klanten bekeken ook. Klanten kochten ook. In de buik van de wolf. Ondanks dat al zijn dromen zijn uitgekomen - succesvol schrijver, columnist, vrouw, kind, huis - lukt het de naamloze hoofdpersoon maar niet om een gevoel van geluk te ervaren. Wanneer hij een brief van een oudere man krijgt die hem wil helpe ... In de buik van de wolf ... . Wanneer hij een brief van een oudere man krijgt die hem wil helpen gelukkig te worden, besluit hij die uitnodiging aan te nemen. Op het platteland van Groningen hoopt hij de confrontatie met ... De werkelijkheid verandert steeds meer in een sprookje en het geluk lijkt ongrijpbaarder dan gehoopt. In de buik van de wolf is een eigengereide, geestige roman over weemoed, zingeving en de vraag hoe mens te zijn in een verwarrende wereld. In de buik van de wolf is een eigengereide, geestige roman over weemoed, zingeving en de vraag hoe mens te zijn in een verwarrende wereld. Een verhaal ook over de onmetelijke liefde voor een vrouw en een kind. € 21,99. Tweedehands vanaf € 12,00 Zet op verlanglijstje ... Koop In de buik van de wolf van Worthy, James met ISBN 9789048817627. Gratis verzending, Slim studeren. Studystore.nl In de ...

INFORMATIE

AUTEUR
James Worthy
DIMENSIE
6,21 MB
BESTANDSNAAM
In de buik van de wolf.pdf

OMSCHRIJVING

De langverwachte nieuwe roman van James WorthyOndanks dat al zijn dromen zijn uitgekomen lukt het de naamloze hoofdpersoon maar niet om een gevoel van geluk te ervaren. Zijn relatie staat op springen, zijn vader is dementerend en spoken uit het verleden jagen onrustig door zijn hoofd. Wanneer hij een brief krijgt van een oudere man die zegt hem te kunnen helpen, besluit hij de uitnodiging aan te nemen. Op het platteland van Groningen moet hij de confrontatie met zichzelf aangaan, maar eenmaal daar blijkt al snel dat de man er nogal onalledaagse methodes op nahoudt. Wie helpt wie nu eigenlijk? De werkelijkheid verandert steeds meer in een sprookje en het geluk lijkt ongrijpbaarder dan gehoopt. In de buik van de wolf is een eigengereide, geestige roman over weemoed, zingeving en de vraag hoe mens te zijn in een verwarrende wereld. Een verhaal ook over de onmetelijke liefde voor een vrouw en een kind.

Wil je het boek lezen?In de buik van de wolf in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur James Worthy. Lezen In de buik van de wolf Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN