Interieurbasics

Interieurbasics - Cristy Brandriet | Fthsonline.com

...Brandriet | 9789082170900 | Boeken - #Boeken #Brandriet #Cristy #Interieurbasics ... ᐅ • Interieurbasics - Watersport Spot ... . Portfolio Ontwerp Redactionele Vormgeving Teksten Presentatie Ontwerp Grafische Projecten Inhoudsopgave Design Portfolio Layout Grafische Posters Carte De Visite. Woontrend: staal in huis. Houd jij van een industriële inrichting met stalen meubels en zwart als basis? In dit artikel geven we je inspiratie voor de woontrend: staal in huis. We laten zien hoe je staal in huis het beste kunt combineren en welke interieu ... Interieurbasics, Cristy Brandriet, 2020 (Görüntüler ile ... ... . We laten zien hoe je staal in huis het beste kunt combineren en welke interieurbasics zeker terug moeten komen. Interieurbasics laat zien hoe een stijlvol, persoonlijk en functioneel interieur ontstaat als er rekening wordt gehouden met de basisprincipes van vormgeving én met eigen levensstijl. Christy heeft ook veel boeken voor opleidingen voor interieurstylisten geschreven, ze laat veel goede dingen zien. Interieurbasics, Hengelo, Netherlands. 280 likes. Interieurbasics en de andere door Cristy geschreven boeken kun je bestellen via:... Interieurbasics. Uitgever Uitgeverij Cristy Brandiet Interieurvormgeving, Hengelo Verschenen 2014 ISBN 9789082170900 Kenmerken 160 pagina's, illustraties, 28 cm Aantekening Oorspronkelijke uitgave: Arnhem : Terra, 2009. Interieurbasics. Uitgever Terra, Arnhem Verschenen 2009 ISBN 9789058979476 Kenmerken Interieurbasics, Hengelo, Netherlands. 277 likes · 1 talking about this. Interieurbasics en de andere door Cristy geschreven boeken kun je bestellen via:... Interieurbasics laat zien hoe een stijlvol, persoonlijk en functioneel interieur ontstaat als er rekening wordt gehouden met de basisprincipes van vormgeving én met eigen levensstijl. Alle onderdelen die het interieur tot een geheel maken, komen aan bod. Interieurbasics laat zien hoe een stijlvol, persoonlijk en functioneel interieur ontstaat als er rekening wordt gehouden met de basisprincipes van vormgeving én met eigen levensstijl. Alle onderdelen die het interieur tot een geheel maken, komen aan bod. Van meubels, lichtval en kleur tot ruimte, proporties en accessoires. Interieurbasics is praktisch en functioneel opgebouwd en bevat vele foto's en illustraties. Cristy Brandriet heeft als interieurontwerper een unieke positie verworven in de Nederlandse interieurwereld. In iedere ontwerp- en stylingopdracht zoekt zij naar de balans tussen schoonheid, ... Met deze interieurbasics zit je altijd goed. Een fijne sfeer in huis valt en staat bij een goede basis. Wij zochten daarom alles bij elkaar voor een basis die staat als een huis, zodat je met minimale aanpassingen toch mee kunt blijven gaan met de trends. Er zijn namelijk genoeg tijdloze interieurbasics waarmee je áltijd goed zit. Met deze interieurbasi...

INFORMATIE

AUTEUR
Cristy Brandriet
DIMENSIE
10,78 MB
BESTANDSNAAM
Interieurbasics.pdf

OMSCHRIJVING

‘'Op zoek naar een inspirerend interieurboek voor een stijlvol, persoonlijk en functioneel huis? Lees Interieurbasics' - VTWONEN LAAT VERANDERINGEN IN HUIS, VERBETERINGEN WORDEN Het succes van een interieur wordt niet alleen bepaald door mooi, door geld of door goede smaak.Interieurbasics laat zien hoe een stijlvol, persoonlijk en functioneel interieur ontstaat als er rekening wordt gehouden met de basisprincipes van vormgeving én met eigen levensstijl. Alle onderdelen die het interieur tot een geheel maken, komen aan bod. Van meubels, lichtval en kleur tot ruimte, proporties en accessoires. De echte interieur- en designliefhebber kan Charles & Ray Aemes, Marcel Wanders en Arne Jacobsen direct plaatsen. De kenner begrijpt de verschillen tussen de Long Island, Toscaanse en Zweedse stijl. Maar Interieurbasics is er voor iedereen die er naar streeft om een persoonlijke touch aan het interieur te geven. Interieurbasics is praktisch en functioneel opgebouwd en bevat vele foto’s en illustraties. Cristy Brandrietheeft als interieurontwerper een unieke positie verworven in de Nederlandse interieurwereld. In iedere ontwerp- en stylingopdracht zoekt zij naar de balans tussen schoonheid, stevigheid en bruikbaarheid. Daarin gaat zij nog een stap verder. Binnen haar werk kijkt zij naar eigenheid en dynamiek om een stylingadvies te kunnen ontwikkelen dat aansluit op de bewoner. Cristy combineert haar werk als interieurontwerper met doceren en het schrijven van interieurboeken..

Wil je het boek lezen?Interieurbasics in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Cristy Brandriet. Lezen Interieurbasics Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN