Manipuleren kun je leren

Manipuleren kun je leren - Frank van Marwijk | Fthsonline.com

...n bij Haystack, Uitgeverij. ISBN 9789077881491 Kent u ook het gevoel dat er niet naar u wordt geluisterd? Komt uw boodschap niet altijd over? Dan is het hoog tijd om te werken aan uw communicatievaardigheden ... 14 Trucs van geboren manipulators - Pure PowerVrouwen ... ... . Manipuleren kun je leren bij Avro radio 1 'De Praktijk' Stel, u heeft een fantastisch idee, maar u krijgt uw baas niet overtuigd van uw gelijk, wat voor goede argumenten u ook aandraagt. Dat zou dan wel eens aan uw lichaamstaal kunnen liggen want wat je doet is overtuigender dan wat je zegt. Geschreven bij Manipuleren kun je leren. Het boek is praktisch geschreven en leest makkelijk. Wat blijkt Manipuleren is iets wat we allemaal doen, bewust of onbewust. Eyeopener is dat aandacht voor de ande ... Manipuleren kun je leren | Luisterboeken downloaden bij ... ... . Geschreven bij Manipuleren kun je leren. Het boek is praktisch geschreven en leest makkelijk. Wat blijkt Manipuleren is iets wat we allemaal doen, bewust of onbewust. Eyeopener is dat aandacht voor de ander (meeveren) en dan gezamenlijk via een omweg ergens komen vaak beter werkt dan direct op je doel af gaan. "In mijn boek Manipuleren kun je leren staan tips, zoals: probeer druk over te komen. Start eerst je computer, trek je la open en leg papieren op je bureau voordat je 's morgens koffie drinkt. Loop veel door de gang en kijk vaak op je horloge. De indruk is belangrijker dan het werk dat je doet. Iedereen kan (leren) manipuleren Het woord manipuleren heeft voor veel mensen een negatieve b...

INFORMATIE

AUTEUR
Frank van Marwijk
DIMENSIE
7,33 MB
BESTANDSNAAM
Manipuleren kun je leren.pdf

OMSCHRIJVING

Manipuleren kun je leren 1e druk is een boek van Frank van Marwijk uitgegeven bij Haystack, Uitgeverij. ISBN 9789077881491 Kent u ook het gevoel dat er niet naar u wordt geluisterd? Komt uw boodschap niet altijd over? Dan is het hoog tijd om te werken aan uw communicatievaardigheden. Kies voor zelfvertrouwen en controle over alledaagse situaties door u te verdiepen in de geheimen van lichaamstaal. Leer hoe u:- Een goede eerste indruk maakt- De aandacht krijgt die u verdient- Zelfvertrouwen uitstraalt- De geheime agenda van anderen ontdektFrank van Marwijk is Nederlands bekendste lichaamstaalexpert (lichaamstaal.nl). Zijn kennis van sociaal-psychologische inzichten combineert hij met scherpe observaties uit de praktijk.

Wil je het boek lezen?Manipuleren kun je leren in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Frank van Marwijk. Lezen Manipuleren kun je leren Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN