Najib

Najib - Marcel Langedijk | Fthsonline.com

...s een gewild spreker op zakelijke evenementen ... Waar was ik? door Najib Amhali - Theaterkrant ... . Bedrijven huren comedian en acteur Najib Amhali in vanwege zijn unieke vermogen om het publiek te inspireren en verwarmen, maar bovenal te laten schateren. Najib Amhali vertelt over zijn leven en loopbaan in zijn biografie Najib. 08 mei 2020 6 keer keihard lachen met Najib Amhali. Omdat Najib jarig is, trakteren we jou op zijn leukste grappen! 04 apr 2020 Bekijk meer nieuws. Cookies op Theater.nl. probeert Najib te ac ... Najib Amhali publiceert biografie - Bladna.nl ... . Cookies op Theater.nl. probeert Najib te achterhalen waar hij zich bevond tijdens cruciale en belangrijke momenten in zijn leven. Wat ging er op die momenten door hem heen en waarom maakte hij die (achteraf toch verkeerde) keuze? Terugblikkend blijkt dat niet alles volgens het boekje is gelopen, wat ervoor heeft gezorgd dat hij zichzelf opnieuw moest uitvinden. Najib Amhali is een van de bekendste en meest succesvolle cabaretiers van Nederland. Begonnen als stand-upcomedian in kleine zaaltjes in de jaren negentig, treedt hij inmiddels op in uitverkochte zalen. Hij behoort tot de absolute top, maar toch heeft ook zijn succes een keerzijde: met roem kwam geld en daarmee ook de verantwoordelijkheid voor familie en vrienden. 12 aanbiedingen in juni -Bekijk alles met najib! Koop en Verkoop Boeken op Marktplaats. Romans, Thrillers, Studieboeken en meer kopen en verkopen tegen een aantrekkelijke prijs! Ga ervoor. Het begint op Marktplaats...

INFORMATIE

AUTEUR
Marcel Langedijk
DIMENSIE
10,30 MB
BESTANDSNAAM
Najib.pdf

OMSCHRIJVING

Najib Amhali is een van de bekendste en meest succesvolle cabaretiers van Nederland. Geboren in Nador, Marokko, maar opgegroeid in Krommenie als oudste van vier broers begon hij in de jaren negentig als stand-upcomedian bij de Comedy Train in kleine zaaltjes, voordat hij in 1998 definitief doorbrak bij het grote publiek na het winnen van zowel de jury- als de publieksprijs van het Leids Cabaret Festival. Sindsdien maakte hij negen avondvullende solovoorstellingen waarmee hij langs de grootste zalen van Nederland toerde, was hij als acteur te zien in onder meer Jezus is een Palestijn en Shouf Shouf Habibi en verkocht hij als eerste Nederlandse cabaretier de Ziggo Dome drie keer uit. Najib Amhali behoort tot de absolute top, maar toch kent ook zijn succes een keerzijde: jarenlang worstelde hij met een drank- en drugsverslaving die bijna het einde van zijn carrière en zijn huwelijk betekende.In deze biografie vertellen naast Najib zelf ook familie en vrienden openhartig over zijn leven: over zijn jeugd, de soms ingewikkelde familiebanden, het pad naar de roem en de prijs die hij betaalde voor het succes.

Wil je het boek lezen?Najib in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Marcel Langedijk. Lezen Najib Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN