Tesla

Tesla - Richard Munson | Fthsonline.com

... bedrijfspresentatie, contactmogelijkheden en de voorraad nieuwe en tweedehands auto's ... Artikelen over tesla | Telegraaf.nl ... . Find the latest Tesla, Inc. (TSLA) stock quote, history, news and other vital information to help you with your stock trading and investing. Tesla was from a family of Serbian origin. His father was an Orthodox priest; his mother was unschooled but highly intelligent. As he matured, he displayed remarkable imagination and creativity as well as a poetic touch. In order to allay fears of alternating currents, Tesla gave exhibitions in his ... H ... Alles over Tesla - Autovisie ... . In order to allay fears of alternating currents, Tesla gave exhibitions in his ... Het Nederlandse bedrijf Lightyear, dat eind 2021 een eigen zonneauto op de markt wil brengen, is gestart met een proef met zijn zonnecellen op een Tesla Model 3 en een Volkswagen Crafter LCV. Tesla kent zijn ontstaan in 2003 en is daarmee één van de jongste autofabrikanten. Het eerste model op de markt was de Tesla Roadster. De sportwagen vaart de koers die Tesla tot vandaag aanhoudt: elektrisch, luxueus en innovatief. De Roadster verplaatst zich op basis van een elektrische motor, gebaseerd op een design van Nikola Tesla. Discussieer of stel een vraag ... Verfijn resultaten...

INFORMATIE

AUTEUR
Richard Munson
DIMENSIE
10,39 MB
BESTANDSNAAM
Tesla.pdf

OMSCHRIJVING

Hij vond de radio, robots en de afstandsbediening uit. Hij maakte ontwerpen voor de mobiele telefoon, internet en laserwapens. En er staan nog honderden andere patenten op zijn naam. We gebruiken zijn uitvindingen allemaal, maar denken bij "Tesla' vaak alleen aan het automerk.Nikola Tesla (1856-1943) werd als zoon van een priester geboren in een dorpje op de Balkan en maakte furore in Amerika. Zijn leven lang probeerde Tesla elektriciteit voor iedereen beschikbaar te maken, arbeid met machines te automatiseren en schone energie op te wekken. Hij stierf uiteindelijk ondergewaardeerd en alleen in een hotelkamer in New York.In Tesla neemt Richard Munson je mee door Tesla's uitvindproces, hij beschrijft diens strijd met Thomas Edison, en zijn verlangen naar erkenning van zijn werk. Munson vertelt geanimeerd over Tesla's merkwaardige gewoonten, zoals hoe hij met duiven praatte of voorafgaand aan een maaltijd de kubieke inhoud van het servies berekende. Op basis van Tesla's eigen brieven, notitieboeken en andere primaire bronnen, combineert Munson het bizarre leven van de uitvinder met de geboorte van de moderne tijd.

Wil je het boek lezen?Tesla in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Richard Munson. Lezen Tesla Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN