Vet belangrijk

Vet belangrijk - Mariëtte Boon | Fthsonline.com

... cum laude met haar onderzoek naar bruin vet, 'goed vet' dat bijdraagt aan de verbranding ... Vet belangrijk - Geneeskundeboek ... . VET belangrijk laat zien hoe vet écht werkt en is een must read voor iedereen die wil weten hoe je op een slimme en effectieve manier een gezond gewicht kunt bereiken én behouden. Dr. Mariëtte Boon (1988) is internist in opleiding in het Leids Universitair Medisch Centrum en promoveerde in 2014 cum laude met haar onderzoek naar bruin vet, 'goed vet' dat bijdraagt aan de verbranding. Vet belangrijk is geschreven door twee artsen: Liesbeth van Rossum en Mariel Boon. Zij ... Vet belangrijk - Mariëtte Boon, Liesbeth van Rossum ... . Vet belangrijk is geschreven door twee artsen: Liesbeth van Rossum en Mariel Boon. Zij schreven een heel prettig leesbaar boek over een onderwerp dat veel mensen helemaal niet zo prettig vinden: ons lichaamsvet. In "Vet belangrijk' gaan artsen Mariëtte Boon en Liesbeth van Rossum in op alle fabels en feiten omtrent ons lichaamsvet. Je hoeft je tv maar aan te zetten of een tijdschrift open te slaan of het gaat erover. Zij schreven "Vet belangrijk", een heel prettig leesbaar boek over lichaamsvet. Ze bespreken het nut van ons vetweefsel, hoe vetverbranding werkt, wat er gebeurt als we dikker worden, hoe het kan dat we overgewicht ontwikkelen, welke factoren daarop van invloed zijn, de hormonen die vetweefsel maakt, ...

INFORMATIE

AUTEUR
Mariëtte Boon
DIMENSIE
6,54 MB
BESTANDSNAAM
Vet belangrijk.pdf

OMSCHRIJVING

Mariëtte Boon & Liesbeth van RossumVET belangrijkFeiten en fabels over voeding, vetverbranding en verborgen dikmakers Een aanstekelijk en belangrijk boek dat je ideeën over vet voor altijd zal veranderenVet is een cruciaal onderdeel van je lichaam. Het maakt hormonen, communiceert met je hersenen en levert energie. Hoewel je zonder vetweefsel niet zou kunnen leven, bestaan er over dit orgaan – ja, vet is een orgaan – veel vooroordelen. Overgewicht en obesitas vormen wereldwijd een groot probleem, maar in tegenstelling tot wat menigeen denkt zijn te veel eten en te weinig bewegen lang niet de enige oorzaken daarvan. De werking van ons vet is vele malen complexer.In dit verhelderende en onderhoudende boek behandelen dr. Mariëtte Boon en prof. dr. Liesbeth van Rossum de laatste wetenschappelijke inzichten over lichaamsvet en (over)gewicht en brengen ze de vele factoren in kaart die hierop van invloed zijn: van slaap tot stress en van erfelijke aanleg tot medicijngebruik, en tal van andere verborgen dikmakers.VET belangrijk laat zien hoe vet écht werkt en is een must read voor iedereen die wil weten hoe je op een slimme en effectieve manier een gezond gewicht kunt bereiken én behouden.Dr. Mariëtte Boon (1988) is internist in opleiding in het Leids Universitair Medisch Centrum en promoveerde in 2014 cum laude met haar onderzoek naar bruin vet, ‘goed vet’ dat bijdraagt aan de verbranding. Professor Liesbeth van Rossum (1975) is internist-endocrinoloog in het Erasmus MC in Rotterdam en medeoprichter van het Centrum Gezond Gewicht. Ze is eveneens cum laude gepromoveerd en is internationaal expert op het gebied van obesitas en stresshormonen.

Wil je het boek lezen?Vet belangrijk in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Mariëtte Boon. Lezen Vet belangrijk Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN