De genesis van Elvis

De genesis van Elvis - Bart van Eikema Hommes | Fthsonline.com

...Bestel De genesis van Elvis van Bart van Eikema Hommes ... Bart van Eikema Hommes | De genesis van Elvis | ISBN ... ... . Gratis verzending vanaf €19,95 14 dagen bedenktijd 'De genesis van Elvis, de wortels van de rockmuziek' door Bart van Eikema Hommes - Onze prijs: €30,33 - Verwachte levertijd ongeveer 10 werkdagen Gratis verzending. De genesis van Elvis De wortels van de rockmuziek Bart van Eikema Hommes • Boek • hardback. Samenvatting . Deze biografie beoogt de culturele wortels van Elvis bloot te leggen, door de bronnen te achterhalen waaruit hij kon putten, om tot zijn eigen unieke muziekstijl te komen. De genesis van Elvis bij kunstboek-kopen.nl. De onli ... De genesis van Elvis - Bart van Eikema Hommes - (ISBN ... ... . De genesis van Elvis bij kunstboek-kopen.nl. De online kunstboeken specialist. Deze biografie beoogt de culturele wortels van Elvis bloot te leggen, door de bronnen te achterhalen waaruit hij kon putten, om tot zijn eigen unieke muziekstijl te komen. Men ontkomt er binnen deze opzet niet aan categorisch te werk te gaan. Door een ger De genesis van Elvis De wortels van de rockmuziek. Bart van Eikema Hommes . Deze biografie beoogt de culturele wortels van Elvis bloot te leggen, door de bronnen te achterhalen waaruit hij kon putten, om tot zijn eigen unieke muziekstijl te komen. Deze biografie beoogt de culturele wortels van Elvis bloot te leggen, door de bronnen te achte...

INFORMATIE

AUTEUR
Bart van Eikema Hommes
DIMENSIE
3,48 MB
BESTANDSNAAM
De genesis van Elvis.pdf

OMSCHRIJVING

Deze biografie beoogt de culturele wortels van Elvis bloot te leggen, door de bronnen te achterhalen waaruit hij kon putten, om tot zijn eigen unieke muziekstijl te komen. Men ontkomt er binnen deze opzet niet aan categorisch te werk te gaan. Door een gerichte analyse wordt duidelijkheid geschapen in de brij aan informatie over het grootste pop-icoon uit de muziekgeschiedenis. In welke wereld kwam Elvis terecht en wat was zijn genetische achtergrond? Waar woonde hij, welke kerken en scholen bezocht hij? Wie waren zijn vrienden en waar hing hij met hen uit? Door welke artiesten werd hij beïnvloed en welke radiostations bereikten hem via de ether? Waar trad hij in zijn prille beginperiode op en waar werd zijn stemgeluid voor het eerst vastgelegd in de groeven van het vinyl? Al deze zaken worden belicht bij de zoektocht naar de Presley sound: het vernieuwende geluid, dat van onschatbare waarde is geweest op het ontstaan van de rockmuziek; of zoals John Lennon nuchter opmerkte: "Before Elvis there was nothing!"

Wil je het boek lezen?De genesis van Elvis in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Bart van Eikema Hommes. Lezen De genesis van Elvis Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN