De vrouwen van Carhullan

De vrouwen van Carhullan - Sarah Hall | Fthsonline.com

...literatuur en romans. De vrouwen van Carhullan (s ... De Vrouwen van Carhullan te koop bij Femshop.nl ... . Hall) ISBN: 9789041412478 - Als we tweeduizend jaar geleden met z'n allen aan de kust hadden gestaan, naar de naderende schepen… De vrouwen van Carhullan book. Read 504 reviews from the world's largest community for readers. Als we tweeduizend jaar geleden met z'n allen aan de kust... De wereld is veranderd. Het is oorlog en Groot-Brittannië, wat voedsel en energie betreft geheel afhankelijk geworden van de VS wordt geregeerd door een totalitair bewind dat kortweg het Gezag wordt genoemd. Waardevolle goederen en wapens zijn in be Lees ... De vrouwen van Carhullan - Sarah Hall - (ISBN ... ... . Waardevolle goederen en wapens zijn in be Lees „De vrouwen van Carhullan" door Sarah Hall verkrijgbaar bij Rakuten Kobo. De wereld is veranderd. Het is oorlog en Groot-Brittannië, wat voedsel en energie betreft geheel afhankelijk geworden va... De vrouwen van Carhullan | ISBN 9789041412478 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Hoewel de precieze plannen van de vrouwen onbekend zijn, vormen ze voor Zuster een laatste hoop op verlossing De vrouwen van Carhullan is een getuigenis van de triomf van het individu in benarde omstandigheden. Het is een visionaire, uiterst fijngevoelige roman van een schrijfster met een onvoorstelbare verbeeldingskracht. Hoewel de precieze plannen van de vrouwen onbekend zijn, vormen ze voor Zuster een laatste hoop op verlossing De vrouwen van Carhullan is een getuigenis van de triomf van het individu in benarde omstandigheden. Het is een visionaire, uiterst fijngevoelige roman van een schrijfster met een onvoorstelbare verbeeldingskracht. De Vrouwen van Carhullan De wereld is veranderd. Het is oorlog en Groot-BrittanniǮ wordt geregeerd door een totalitair bewind dat 'het Gezag' wordt genoemd. Burgers worden nauwgezet in de gaten gehouden en vrouwen zijn verplicht tot anticonceptie. Dit is het verhaal van Zuster, Hoewel de precieze plannen van de vrouwen onbekend zijn, vormen ze voor Zuster een laatste hoop op verlossing De vrouwen van Carhullan is een getuigenis van de triomf van het individu in benarde omstandigheden. Het is een visionaire, uiterst fijngevoelige roman van een schrijfster met een onvoorstelbare verbeeldingskracht. Sarah Hall De vrouwen van Carhullan. Gedrukt boek . In de toekomst probeert een vrouwengemeenschap zich te verzetten tegen het autoritaire centrale gezag. Genre Politieke roman, Fictie Onderwerpen Proza (romans/novellen), Toekomstfantasieën, romans en novellen ; vertaald Taal Nederlands Ook beschikbaar als E-book De vrouwen van Carhullan - Sarah Hall In 't kort: Groot-Brittannië...

INFORMATIE

AUTEUR
Sarah Hall
DIMENSIE
10,24 MB
BESTANDSNAAM
De vrouwen van Carhullan.pdf

OMSCHRIJVING

De wereld is veranderd. Het is oorlog en Groot-Brittannië, wat voedsel en energie betreft geheel afhankelijk geworden van de VSwordt geregeerd door een totalitair bewind dat kortweg het Gezag wordt genoemd. Waardevolle goederen en wapens zijn in beslag genomen, burgers worden nauwgezet in de gaten gehouden en alle vrouwen zijn verplicht apparaatjes te laten implanteren ter voorkoming van zwangerschap. Dit is het verhaal van Zuster, een jonge vrouw die probeert aan deze onderdrukking te ontsnappen. Ze vertelt over haar pogingen om het leger van Carhullan te vinden, een door mythes omgeven groep vrouwen die in een afgelegen deel van Cumbrië zou wonen. Hoewel de precieze plannen van de vrouwen onbekend zijn, vormen ze voor Zuster een laatste hoop op verlossingDe vrouwen van Carhullan is een getuigenis van de triomf van het individu in benarde omstandigheden. Het is een visionaire, uiterst fijngevoelige roman van een schrijfster met een onvoorstelbare verbeeldingskracht.

Wil je het boek lezen?De vrouwen van Carhullan in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Sarah Hall. Lezen De vrouwen van Carhullan Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN